Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 10 éves öcsém miért ilyen?

10 éves öcsém miért ilyen?

Figyelt kérdés
Az öcsém olyan idegesítő tud lenni...Azt mondja, hogy "láttam a melltartóidat a szekrénybe cickós" -.-" És fogdosni is szokott... Ha fürdök, már magamnál tartom a törölközőt, mert benyit és lefényképez. Ilyenkor meg kiabálok anyának, hogy kicsit jöjjön oda amíg megfürdök.:/ Nem hiszem, hogy ez normális... És a gépét nem szabad megnéznem, mert valami olyat néz, amit nekem nem kell tudnom. Hát nekem van pár tippem, hogy miket néz... Ilyen fiatalon kezdi nézni a meztelen nőket a neten-.-" Szóltam anyukámnak, de nem hiszi el. És az a legnagyobb bajom vele, hogy azokat a képeket amiket a fürdőszobában csinál rólam zuhanyozás közben, megmutassa a barátjának... Miért ilyen a testvérem???? Már lassan alig vagyok itthon, hogy ne csinálja ezt velem...
2013. aug. 30. 11:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: 13L
2013. aug. 30. 11:17
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
10 éves. Miért nem vágod képen? Megéri a büntit. Addig verni, amíg le nem szokik erről a kis hülye.
2013. aug. 30. 11:19
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudnád bezárni a fürdőszobát, amikor fürdesz?
2013. aug. 30. 11:20
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Mond a szüleidnek, hogy csinálják meg a fürdőszoba ajtót, hogy zárható legyen mert nem akarod hogy az öcséd lessen mert ez beteges.
2013. aug. 30. 11:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Mondtam nekik, de nem csináltatják meg... És ha megpofozom elkezd sírni, és szalad anyucihoz-.-"
2013. aug. 30. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Van például LEGO-ja? "Legózz" kicsit. Meg durva, hogy egy 10 éves keseríti az életedet. Kicsit Lépj fel határozottabban szerintem. 13/F
2013. aug. 30. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

1. Az érdeklődése, és a gyerek hozzáállása természetes, 10 éves, ez az időszak ilyen.

2. Az viszont nagyon nem természetes, hogy téged fényképez!!!! Ezt NEM szabad megengedni! Azt pedig főleg nem, hogy a képeidet utána feltöltse az internetre, vagy mutogassa, vagy bármi. Erről nagyon-nagyon komolyan el kell vele beszélgetni, és nem csak neked, hanem főleg a szüleidnek.

3. Fürdőszobaajtót ZÁRNI!

2013. aug. 30. 11:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Nincs legó-ja, már szinte az összes játéka be lett dobozolva. Nem az internetre tölti fel a képeket, hanem a barátjának mutogassa-.-' Fürdőszoba ajtóhoz meg sajnos nincs kulcs:// Mondtam anyukámnak, hogy csináltassunk zárat, lehet, hogy megengedi :) Köszönöm mindenkinek a választ!!:)
2013. aug. 30. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Helyesen ebben az esetben nem "mutogassa", hanem "mutogatja".

Kulcsot/zárat meg lehet csináltatni.

2013. aug. 30. 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha szalad anyucihoz, akkor meg ezzel csúfolod. Hogy ha leskelődni kell, akkor nagy az arca, ha meg meglegyinted, kis ratyi lesz?

Akárhányszor ezt csinálja, megpofozod. Aztán odaállsz valamelyik szülőd elé, és azt mondod, hogy "öcsi meglesett, ezért lekevertem neki egyet. Ha folytatja a leskelődést, én folytatom a pofozkodást."

Vagy szólsz a suliban az ofőnek, hogy a szüleidet nem érdekli, hogy ilyeneket csinál veled a tesód.

Ha meg a kis perverz másokat fotóz le, a szüleidet veszik elő.

2013. aug. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!