Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek ha lenne lánytestvérete...

Nektek ha lenne lánytestvéretes es fiu lennel megvernetek?

Figyelt kérdés
miért ver meg minidg a tesom? :// elobb is nekikott az asztalknak es atestem rajta :// miert csinalja??
2013. aug. 28. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Én soha nem vertem meg a húgomat, én 15 ő 14 nekem a húgom a világon a legfontosabb.
2013. aug. 28. 21:35
 2/13 anonim válasza:
60%
Nekem van lánytestvérem,de sosem bántom!
2013. aug. 28. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Mert a testvérek ilyenek. Majd ha felnőtök akkor valószínűleg nem lesz ilyen.. Ha meg igen az elég nagy baj. De majd ha nagyobbak lesztek már nem lesznek a szüleitek akkor egymásra mindig számíthatok és segíthetek egymásnak, mert egy testvérnek ez a dolga! De ez most még természetes.
2013. aug. 28. 21:36
 4/13 A kérdező kommentje:

termeszetes??!!! persze o 17 éves nemsoka 18! én meg 14!! nagyon termeszetes!

legalabb meg vannak rendes fiuk akik nem bantsak a lanytesojukat!! :)

2013. aug. 28. 21:37
 5/13 anonim válasza:
100%
Szerintem sem természetes,legalábis nálunk nem az.Lehet elvan kényeztetve és azthiszi neki mindent szabad
2013. aug. 28. 21:46
 6/13 A kérdező kommentje:
hát mondjuk az igaz h azt hioszi neki mindent szabad :// es nagyon de*il
2013. aug. 28. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig megvert.. Az utolsó pofont akkor kaptam, amikor a párom is látta, 21 évesen és elbeszélgetett a tesómmal,hogy ez már nem testvéri gyerek vita, hanem ő is felnőtt férfi(végzős gimis volt) a férfiak pedig nem verekszenek...

Előtte volt hajtépéstől kezdve minden, és nem tudam leállítani...

2013. aug. 28. 21:49
 8/13 A kérdező kommentje:
és én akkor hogyan allitsan le hogy tobbet ne verjen meg?? amugy ha betolti a 18-at fellehet jelenteni ha mar annyira megvert??
2013. aug. 28. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén bevallom néha megpofozom hugom, de akkor mindig ő támad nekem. Csak egy pofont kap hogy leálljon. Idegbeteg néha visítozik énmeg nemhagyom és velem ne ordítozzon. Erre volt hogy az arcomba vájta a körmeit, vagy a mellkasomba v karomba(féléve történt azóta látszik a heg), na akkor leszerelésként egy pofont kap, volt h öcsém rángatta le rólam. Hiába kisebb sokkal meg gyengébb, ha akarnám a plafonra feldobnám v kidobnám az ablakon de NEM AKAROM BÁNTANI. Szóval vagy rádobom ágyra h nyugodjon vagy kap egy pofont, de ez csakis akkor ha rámtámad és nemhaggya abba.
2013. aug. 29. 00:00
 10/13 A kérdező kommentje:
hát az még nem nagy bantas....de amit velem tesz a nagytesom az mar faj...néha visszautok.mondjuk tegnap söprűvel a fejire vertem :D mert már anyira lökdösött...
2013. aug. 29. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!