Miért utálhat a bátyám?
fiú vagy vagy lány?
HA fiú vagy akkor valószínűleg azért utál mert a köztudatban a one direction meleges, és aki azt szereti fiúként az meleg. (a köztudatban). Testvérek között amúgy is megszokott a veszekedés de mivel szerintem te fiatalabb vagy mondjuk 15 ő meg mondjuk 18 akkor még normális, de neki már abba kéne hagynia lassan.
HA lány vagy, akkor meg nem normális amit csináltok és szólj a szüleidnek minnél hamarabb.
Nos két dolog lehet.
Szimpla testvéri szívatás majd ha felnő akkor benő a feje lágya. Ő fiú nem tud, mit kezdeni egy lánnyal.
Másik: egyszerűen egy hülye tetű a bátyád ne foglalkozz vele ott az öcséd szeresd őt legalább neki legyen jó testvére.
És mondanék még valamit: ez addig nem változik, amíg hagyod magad. Azért ilyen szadista mert látja, hogy mindenre ugrasz és ezt élvezi.
Őt talán szétszedték a gimiben? Nem gladiátorképzőbe mégy lehet ott fogsz rátalálni az igazi barátaidra. Nekem az általános volt rossz a legjobb barátnőimet a közép iskolában ismertem meg.
Addig sem leszel jobban lelkileg, amíg neki próbálsz megfelelni. Hagyd csak hadd főjön a levébe te csak magaddal foglalkozz azt végy fel, amit akarsz, tégy, amit akarsz és ha ugat hát ugasd le ennyi. Ne légy ilyen nyuszi ő csak a tesód nem a gettóparancsnok!!!
Ez a te életed nehogy már az ő elképzelései alapján éld és egyáltalán, minek akarsz te minden áron megfelelni egy ilyen link alaknak akkor is ha a bátyád? Tudod a testvéri szeretetnek is vannak határai.
Tudom, hogy rossz meg jobb lenne egy igazi jó testvér de ez jutott és a rokonait az ember nem választhatja meg. Jobb lenne ha jóban lennétek de ha nem megy nem kell erőltetni nem kötelező. Egy ilyen alaknak ne érdekeljen a véleménye.
Szóld le te is akkor majd észbe kap. Ha felkapja a cukrot mondd meg neki te most azt kaptad, amit én szoktam tőled, úgyhogy így jártál. Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.
Ha a saját tesódtól sem tudod megvédeni magad, mi lesz veled az életben?
A szüleid, mit szólnak a dologhoz nem képesek helyre rakni a fejét?
A szüleim nem tudnak mit csinálni, a bátyám azt gondolja azt csinál, amit akar és hogy ő nem fél semmitől...
Azért köszönöm a bíztató szavakat és megpróbálok majd valahogy megoldást találni erre!
A bátyád is csak addig nem fog félni semmitől, amíg jól szájba nem tolja valaki.
Szerintem állj egy kicsit a sarkadra és egész egyszerűen ne végy róla tudomást. Ennyi.
Egyik füleden be másikon ki néha egy velős beszólással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!