Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérek! Ha összevesztek,...

Testvérek! Ha összevesztek, ti is hajlamosak vagytok árulkodni a szülőknek?

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk lányok, ő 16 éves, én 22. Mindent megbeszélünk, mégis ha összeveszünk a húgom hajlamos árulkodni anyánknak, pedig én már különélek. Én nem szoktam, pedig tudok a köldökpiercingjéről, és arról is, hogy dohányzik titokban.

Ez nálatok is így megy? Még felnőttkorban is?

2013. aug. 24. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes.
2013. aug. 24. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazan. Jol megvagyunk, bar sajnos legjobb baratnök mar nem vagyunk. Megse arulkodunk. Amugy is a legtöbb dologrol tudnak a szüleink.

22L

2013. aug. 24. 14:55
 3/13 anonim válasza:
100%
Mi sosem voltunk árulkodósak, ha valami volt elintéztük egymás között,és nem rángattuk bele anyát, ez nagyon gyerekes
2013. aug. 24. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem árulkodtunk max csak megfenyegetem tesóm h elmondom ami persze kamu.
2013. aug. 24. 15:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mond el a tesódnak, hogy árulkodni nem szép dolog.

És ha még egyszer megtudod, hogy árulkodott, akkor választhat, hogy a köldökpiercinget vagy a dohányzást árulod el.

2013. aug. 24. 15:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, sajnos a testvérek kapcsolata csakis a szülőknek köszönhető. Engem, mint kistesót, a nagytesóm mindig ütött, szorongatott, stb. nagyon sokáig nem árulkodtam, sőt azt mondtam, hogy én vertem be magam, közben kék-zöld voltam. Az árulkodás számomra az egyetlen védekezés volt.
2013. aug. 24. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kisebbek voltunk, akkor igen. :)

De a szüleink mindig azt mondták, hogy oldjuk meg mi, ők ebbe nem hajlandóak beleszólni. Így végül megtanultuk, hogy felesleges árulkodni, és ezért le is szoktunk róla.

5 év van köztünk, lányok vagyunk. Én vagyok az idősebb. Utolsó árulkodásom kb. 16 éves koromban volt, a húgomnak meg olyan 13 éves korában.

2013. aug. 24. 15:50
 8/13 Naomi12 válasza:
100%
Nekem bátyám van, aki 20 éves. Én 17 leszek októberben. Kb 6 évesen csináltuk ezt a beárulós szitukat, mikor veszekedtünk. Fenyegesd meg, hogy ha 16 éves létére beárul téged, akkor te is őt. Próbálj vele kompromisszumot kötni.Szerintem.
2013. aug. 24. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mi 20 és 22 éves lányok vagyunk, de sokszor elhangzik a ,, Ne mondd el anyának!" mondat :) Ami olyan, azt úgyis előbb-utóbb megtudja, de minden titkunk közös, és amit a másik lelkére kötünk, azt nem mondjuk el. A vitákat meg megoldjuk magunk között.
2013. aug. 24. 16:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem meg én fiatal felnőttek vagyunk, ha nagyon megbánt el szoktam mondani anyánknak(ez már árulkodásnak számít?).

A tesóm viszont olyan h ha nem is vagyunk összeveszve átfolyik rajta az információ, tulajdonképpen bármit mndok neki az olyan mintha egyenest a szüleinknek mondanám.

2013. aug. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!