Testvérek! Ha összevesztek, ti is hajlamosak vagytok
árulkodni a szülőknek?
Figyelt kérdés
Ketten vagyunk lányok, ő 16 éves, én 22. Mindent megbeszélünk, mégis ha összeveszünk a húgom hajlamos árulkodni anyánknak, pedig én már különélek. Én nem szoktam, pedig tudok a köldökpiercingjéről, és arról is, hogy dohányzik titokban.
Nem igazan. Jol megvagyunk, bar sajnos legjobb baratnök mar nem vagyunk. Megse arulkodunk. Amugy is a legtöbb dologrol tudnak a szüleink.
22L
2013. aug. 24. 14:55
3/13 anonim válasza:
Mi sosem voltunk árulkodósak, ha valami volt elintéztük egymás között,és nem rángattuk bele anyát, ez nagyon gyerekes
2013. aug. 24. 15:22
4/13 anonim válasza:
Nem árulkodtunk max csak megfenyegetem tesóm h elmondom ami persze kamu.
2013. aug. 24. 15:24
5/13 anonim válasza:
Mond el a tesódnak, hogy árulkodni nem szép dolog.
És ha még egyszer megtudod, hogy árulkodott, akkor választhat, hogy a köldökpiercinget vagy a dohányzást árulod el.
2013. aug. 24. 15:31
6/13 anonim válasza:
Hmm, sajnos a testvérek kapcsolata csakis a szülőknek köszönhető. Engem, mint kistesót, a nagytesóm mindig ütött, szorongatott, stb. nagyon sokáig nem árulkodtam, sőt azt mondtam, hogy én vertem be magam, közben kék-zöld voltam. Az árulkodás számomra az egyetlen védekezés volt.
2013. aug. 24. 15:43
7/13 anonim válasza:
Mikor kisebbek voltunk, akkor igen. :)
De a szüleink mindig azt mondták, hogy oldjuk meg mi, ők ebbe nem hajlandóak beleszólni. Így végül megtanultuk, hogy felesleges árulkodni, és ezért le is szoktunk róla.
5 év van köztünk, lányok vagyunk. Én vagyok az idősebb. Utolsó árulkodásom kb. 16 éves koromban volt, a húgomnak meg olyan 13 éves korában.
2013. aug. 24. 15:50
8/13 Naomi12 válasza:
Nekem bátyám van, aki 20 éves. Én 17 leszek októberben. Kb 6 évesen csináltuk ezt a beárulós szitukat, mikor veszekedtünk. Fenyegesd meg, hogy ha 16 éves létére beárul téged, akkor te is őt. Próbálj vele kompromisszumot kötni.Szerintem.
2013. aug. 24. 16:04
9/13 anonim válasza:
Nem. Mi 20 és 22 éves lányok vagyunk, de sokszor elhangzik a ,, Ne mondd el anyának!" mondat :) Ami olyan, azt úgyis előbb-utóbb megtudja, de minden titkunk közös, és amit a másik lelkére kötünk, azt nem mondjuk el. A vitákat meg megoldjuk magunk között.
2013. aug. 24. 16:30
10/13 anonim válasza:
Nővérem meg én fiatal felnőttek vagyunk, ha nagyon megbánt el szoktam mondani anyánknak(ez már árulkodásnak számít?).
A tesóm viszont olyan h ha nem is vagyunk összeveszve átfolyik rajta az információ, tulajdonképpen bármit mndok neki az olyan mintha egyenest a szüleinknek mondanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!