Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnénk? Hogyan érjük...

Mit tehetnénk? Hogyan érjük el, hogy elmenjen? Legalább dolgozni menne.

Figyelt kérdés

A bátyám már javában harminc felett jár és még mindig velünk lakik. Nem dolgozik ráadásul iszik is... És azt mondja ,hogy senki nem szereti. Csodálkozik? Ingyenélő. A számítógépem előtt ül egésznap. Ha lezárom a gépem mindig feloldatja velem anyám mondván ,hogy őt zaklatja ezzel... Konkrétan nincsen szobám.... Vele kellene egy szobában aludnom ,de inkább beköltöztem a szüleim szobájába aludni. Már számtalanszor beszéltünk vele és egyik fülén be másikon ki. A munka büdös neki. Nem rég elszökött a csajához pár megyével arrébb és észrevehetően kevesebb volt minden fogyasztás... Anyukám is nyugodtabb volt jobban kijött mindenkivel. Erre volt pofája bátyámnak és vissza jött. Anyunak megemlítettem a dolgokat ,hogy mennyivel jobb volt mikor nem volt itt, de elvilrg nem teheti ki a lakásból. Mondtam Anyunak ,hogy a suli elvégzése után inkább megyek albérletbe ... de hát a diákmunka nem ad valami sok pénzt, önmagamat sem tudnám fenn tartani.

A válaszokat előre is köszi!

17/L

2013. aug. 24. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mit mondd a bátyád, hogy: 35 évesen miért nem megy dolgozni? Meddig akarja ezt csinálni? Nem szégyelli, hogy ennyi évesen más tartja el?

2013. aug. 24. 15:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Na igen...
2013. aug. 24. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Csak hallgat és ígérget minden szépet és jót aztán folytatja az ivást onnan ahonnan elkezdte
2013. aug. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!