Ha két felnőttkorú, ellenkező nemű testvér összebújva alszik az elfogadható vagy beteges szerintetek?
Volt olyan, hogy egy ágyba kellett aludnom a batyammal, mert vendegek voltak nalunk es csak igy fertunk el.
Nem vagyunk betegek.
#9, miért ne fürödhetne? Naturistákról pl. még nem tetszettél hallani? Tudod, az a baj a konzik egy részével, hogy arról, ami nem felel meg az ő saját ízlésüknek, arról nagyon hamar kijelentik, hogy "nem normális", "beteges"...
Pedig hát ez nem így működik, attól mert én utálom a finomfőzeléket, attól még nem lesz beteges finomfőzeléket enni, csak az én ízlésemmel ütközik...
Összebújva mint kiskifli-nagykifli vagy csak egy nagy ágyban egymás mellett? Mert az utóbbi oké, egyszer-egyszer, de az első...
Ha itt a tesóm mi is egy ágyban alszunk, ami 2 személyes, és ő az egyik felén én a másik felén. Lányok vagyunk és felnőttek. De csak azért van ez így, mert nincs több ágy.
Már kinőttek a kisgyermekkorból.
Nem egészséges.
mindaddig, amíg semmi szexuális töltete nincsen, szerintem nem beteges, bár kicsit furcsa. van ilyen.
sokan, sokmindenen meg tudnak botránkozni úgy, hogy kb. nincs is értelme. és főleg semmi közük hozzá.
megbotránkoztak, megbotránkoznak rajtam is, és a 17 éves fiamon, hogy amikor találkozunk (nem élünk együtt, elváltam a feleségemtől), átöleljük egymást, sokszor az utcán megfogja a kezemet (ilyenkor kapjuk a "nézd a vén búza és a kis kötsöge" beszólásokat), meg együtt zuhanyzunk, és hozzám bújva alszik el, ha teszem fel kempingezni megyünk.
megszoktuk. a srác viszont elég szabad szájú, annak, aki ezt szóvá teszi, keményen be is szól: "te hülye vagy, ő az apám, és hadd örüljek, hogy vele vagyok, ha ritkán láthatom".
(elnézést az offért)
Két felnőttkorú testvér együttalvását nemtől függetlenül maximum akkor nevezném normálisnak, ha olyan szegények, hogy nem telik két ágyra.
Minden ellenkező esetben beteges szokás.
Én unokabátyámmal aludtam régebben együtt rendszeresen, mert úgy fértünk el mamánál, de általában sokkal inkább rugdostuk egymást lefele, mint összebújtunk volna :D :D
Nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy eygütt aludjak az öcsémmel. Még ha a szüleink meghalnának is, akkor is max. ÉBREN megölelném, de nem feküdnék vele egy ágyba összebújva...
Nem tudom, másoknál ez hogy van, de elég fura, ha nem is beteges. De mi a sztori
El tudom képzelni, hogy valaki ennyire szoros kapcsolatban van a testvérével, bár nem mindennapi a dolog, de betegesnek sem gondolom.
Baj akkor van, ha szexuális vonzalom is van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!