Nemrég veszítetük el a szüleiket, nincs végrendelet, a testvérem a családjával a szüleim hazában lakott, valamennyit alakítottak is a házon, jogos, hogy ő több részre tart igenyt mint én?
Remélem elviszi a bank a házadat!!!!
Undorító vagy!!!
Kèrdezö, tènyleg nem èrted, hogy nekik nem KELL eladniuk a házat? Mèg ha valamièrt ne tudnák bizonyítani a hozzáèpítèst, akkor sem, ès a házat nem te fogod felbecsülni, hanem a bíróság.
Ha esetleg ár alatt gyorsan elanátok 17-20 millióèrt, akkor sem kapnál 22 milliót
Nem hinném,hogy igazolni tudják ,hogy ők állták ,jogilag a fele minket
illet így igaz?
Ezt már csak egy jogász tudja megmondani...túl bonyolult nekünk laikusoknak...de szerintem tudják majd bizonyítani, ha engem kérdezel
a bank vinni fogja a házadat, mert ez az eset hónapokig el fog húzódni, kényszerárverezés is elhúzódik (a tesód helyében biztosan nem akarnám eladni, a most alakított lakhelyemet)
Nem igaz. Ha tudják bármi módon igazolni (bankszámlakivonatok, számlák, akár tanuk) akkor az értéknövelő beruházásból te nem látsz egy fillért sem.
"mert különben a bank viszi a házamat ,minimum 11 millió kell sürgősen."
És ez őket miért érdekelné? Ez csak neked fontos egyedül.
Amúgy elég gusztustalan a stílusod.
Ha nem tudja igazolni, akkor is nagyon hosszú procedúrára számíthatsz, fœleg azèrt, mert a testvèred valószínüleg nem enged majd.
Hozzáteszem, a számlàkat utólag is be tudja szerezni az adott cègektöl, vállalkozóktól. Szóval, ezt a hàzat buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!