Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van legjobb barátnőd?

Van legjobb barátnőd?

Figyelt kérdés

Mi öten vagyunk lány testvérek, és a legjobb barátnők is egymásnak.

Vannak barátnőink is, de olyan akinek mindent elmondok és mindenben számíthatunk egymásra olyan nincs.

Volt, 10 évig de becsapott, megkért hogy vegyek neki valamit részletre és most én fizetem helyette.

Megsértődött mert azt mondtam neki, hogy én nem válogatnek ennyit. (1eve nem dolgozik, mert minden munkahellyel problémája van)

Ennek két hónapja és azóta nem beszél velem, a hitelt mar kb fel éve én fizetem. Most mar ha hívna sem beszélnek vele, kifizetem a havi 4900ft, tanuló pénz hogy a jövőben ne bízzák senkiben ennyire.

2013. aug. 16. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs. Eleve nincs túl sok barátnőm, középiskolából maradtak, de ritkán tudunk találkozni, legjobb barátnőm pedig már nincs.

Tulajdonképpen nem bánom, nem vagyok az a barátnős alkat, de azért remélem, nem marad így örökre.

A húgaimmal én is elég jó viszonyt ápolok, a nagyobbikkal tényleg olyanok vagyunk, mint a barátnők, a kisebbet is nagyon szeretem, de egyrészt nagy a korkülönbség, másrészt olyan makacs p*csa, mint én, úgyhogy nehezen találjuk meg a közös hangot.

Sajnálom, hogy így befürödtél a "legjobb barátnőddel", én nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben.

2013. aug. 17. 08:43
 12/12 anonim ***** válasza:

nincs. régebben volt egy, de vele elhidegültünk egymástól, mert ő inkább a menőbbekkel barátkozott és mivel én nem voltam "szveg", ciki volt velem mutatkoznia, szóval már lassan 1 teljes éve nem beszélünk...meg volt egy másik lány is, vele általánosban osztálytársak voltunk és 1. osztály óta legjobb barátnők voltunk, de utána összevesztünk, mert kiderült, hogy hazudozott rólam a hátam mögött. mostmeg inkább csak fiúkkal barátkozok :) és még nem mondanám legjobb barátnak, de van egy fiú, akivel elég sok mindent meg tudunk beszélni :) nekem ő valahogy többet ér az összes eddigi barátnőmnél <3

16/l

2014. aug. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!