Tényleg jobb, ha az embernek nincs testvére? Nincs problémája?
Figyelt kérdés
Sok testvért látok irigykedni a másikra, sőt felnőttként, ha meghalnak a szülők, megy a vita azon, hogy "rá többet hagytak!" meg ki kapjon mit!
Azt mondta nekem egyik ismerősöm, hogy jobb, ha az ember egyedül nő fel, megússza az ilyen konfliktusokat.
Igaz ez?
2013. aug. 15. 17:42
22/24 anonim válasza:
Semmiért nem adnám a testvéreimet. :)
Van egy nővérem (25), egy öcsém (17) és két féltesóm, mindketten lányok (az egyik másfél, a másik 5 és fél éves). Unalmas lenne az életem nélkülük. :-D
21L
23/24 anonim válasza:
Én tipikus egyke vagyok. Van egy 9 éves hugom akinek mindent szabad,mivel ő a kicsi. Akármit megtehet, nagy ritkán rászólnak. Saját esetemből tanultam meg, hogy nekem is csak egy gyerekem lesz.
21L
24/24 anonim válasza:
Hú én imádom a bátyámat :) nagyon szuper tesó :) sokszor együtt megyünk bulizni/koncertekre :) mindig számíthatok rá, és mindig az ő kicsi hugocskája maradok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!