Egyedül élő férfiak, ti szoktatok főzni?
Az én testvérem 22 éves, egyedül él, jelenleg nincs munkája (de a szüleim adnak neki 100.000 ft-ot havonta, tehát lenne miből főznie). Általában instant levest, rántottát, szendvicset és konzerv chilis babot eszik, meg ezekhez hasonló kajákat, amik pár perc alatt kész vannak, és tele vannak egészségtelen összetevőkkel.
Van ideje, van pénze. Nem valami egészséges így étkezni, szerintetek miért nem főz? Vagy ez normális a huszonéves férfiaknál?
Mondjuk takarítani sem szokott nagyon, a tűzhely olyan, mint amire odahányt valaki, a fürdőben a csempe tiszta vízköves..
Van, aki nem főz, lusta, nem akar, nincs rá igénye, macerás lenne megtanulni és fél, hogy szerencsétlenkedne sokáig, sok oka lehet. Van, aki főz.
Azt nem értem, aki többekre főz, magának nem. Olyan fura. Az oké, hogy nem akar kevés étellel vacakolni, de akkor főzzön sokat :D Ugyanazt is lehet kicsit variálni, ha valaki unná ugyanazt enni zsinórban (én nem :P) vagy lefagyasztani vagy tudomisén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!