Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egyedül élő férfiak, ti...

Egyedül élő férfiak, ti szoktatok főzni?

Figyelt kérdés

Az én testvérem 22 éves, egyedül él, jelenleg nincs munkája (de a szüleim adnak neki 100.000 ft-ot havonta, tehát lenne miből főznie). Általában instant levest, rántottát, szendvicset és konzerv chilis babot eszik, meg ezekhez hasonló kajákat, amik pár perc alatt kész vannak, és tele vannak egészségtelen összetevőkkel.

Van ideje, van pénze. Nem valami egészséges így étkezni, szerintetek miért nem főz? Vagy ez normális a huszonéves férfiaknál?

Mondjuk takarítani sem szokott nagyon, a tűzhely olyan, mint amire odahányt valaki, a fürdőben a csempe tiszta vízköves..

2013. aug. 6. 15:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Fizetniük kéne, de eddig egyik próbanapját sem fizették ki. Azért írtam, hogy gyakorlatban.
2013. aug. 6. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Van, aki nem főz, lusta, nem akar, nincs rá igénye, macerás lenne megtanulni és fél, hogy szerencsétlenkedne sokáig, sok oka lehet. Van, aki főz.

Azt nem értem, aki többekre főz, magának nem. Olyan fura. Az oké, hogy nem akar kevés étellel vacakolni, de akkor főzzön sokat :D Ugyanazt is lehet kicsit variálni, ha valaki unná ugyanazt enni zsinórban (én nem :P) vagy lefagyasztani vagy tudomisén.

2013. aug. 6. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Amíg egyedül éltem, én sem főztem. Mi a francnak? Főleg ha anyuciék pénzelnek. 100ezerből egyedül simán elvan az ember. Ha meleget akartam enni, akkor rendeltem. Megtehettem, hiszen csak magamat kellett eltartanom. Minek álljak a konyhában akár csak fél órát is, ha két perc alatt megeszem, aztán meg még mosogassak is. Fogy a gáz, a melegvíz. Én megértem.
2013. aug. 6. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Bár nő vagyok, egyedül élek, és fordítva vagyok vele: inkább csak magamra szeretek főzni. Nem szeretek nagyobb adagot főzni, mert ha választhatok, akkor inkább eszem a frissen sült husit, mint a hűtőben állottat, még akkor is, ha csak egy napig van ott. Egy fejnyi adagot meg gyerekjáték naponta összedobni, még nekem is, pedig nem nagyon vagyok konyhatündér.
2013. aug. 6. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100eFt-ot csak úgy hozzávágnak havonta??? Hol él ez? Lusta disznó.
2013. aug. 7. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!