Van itt olyan, aki utálja a testvérét vagy nem tartja vele a kapcsolatot, nem beszélnek egymással?
Rossz látni, hogy ilyen sok mindenkinek rossz a kapcsolata a testvérével.
Nálunk is ez a helyzet. Van egy nővérem, 8 év köztünk a korkülönbség.
Igazából olyan 4-5 éve rossz a kapcsolatom vele. Elszállt vele a ló. Anyukámat kihasználja a végtelenségig, aki persze semmit nem vesz észre az egészből. Engem meg apukámat általában lenéz vagy levegőnek néz. Amit mi mondunk neki azt általában meg sem hallgatja, megy a saját feje után persze az nélkül, hogy használná az agyát.
Volt már olyan, hogy nem tartotta velünk a kapcsolatot egy évig, mert a pasijával nem szimpatizáltunk.(nem ok nélkül, de ezt most nem részletezem)
Ha kell neki valami akkor előveszi a seggny@ló énjét, ha meg nem akkor felénk sem néz.
Nem sorolnám tovább, így is hosszabb lett, mint akartam, de jó volt kiírni kicsit magamból, ami nyomasztja a lelkemet.
Nekem két nővérem van, az idősebbikkel sosem jöttem ki jól igazán, mert állandóan irányítani akart, pótszülőnek képzelte magát meg utasítgatott és nem nagyon van közös témánk. Amit én mondtam vagy tettem az mindig sz***r volt és mindig én voltam a "f****szkalap" és "kretén" ahogy ő mondta. Ha meg szembesítettem ezekkel a dolgokkal akkor én voltam a "paraszt".
A másik nővéremmel mindig is jobban jöttem ki de ő meg megbízhatatlan, semmit nem ér a szava. Ígérget fűt-fát és manipulál másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!