Ti mit tennétek a helyemben? Lent a történet.
4-en vagyunk testvérek, én vagyok a legfiatalabb. Van 3 nővérem, ebből 2 féltestvér. Nagyon jóban voltunk évekkel ezelőttig. Nagyon sok köztünk a korkülönbség. Én 21 éves vagyok, a másik 31, a harmadik 41 és a negyedik nővérem 43 éves.
Én hamarosan elkezdek dolgozni. Az egyik nővérem Spanyolországban dolgozik, ő megveszi majd nekem a családi házat ha eljutunk az örökséghez. A második nővéremnek semmi gondja nincs, van férje jó állása, 2 gyereke, saját háza.
A negyedik nővérem problémásabb eset. Banki adóssága van, szinte gyakorlatilag semmilye nincs. Van háza, de anyagi gondjai vannak, 3 gyereke van, a legidősebb lányának van 2 gyermeke.
Az a tervem, hogy nekünk van egy 100 négyzetméteres házunk, most még szüleim kezén, hogy később majd beépítem a padlásteret, felkeresem ezt a nővéremet és közlöm vele, hogy ha gondolja eljöhet ebbe a házba lakni, sőt ki is húzom a bajból. Megpróbálnám helyreállítani a testvéri kapcsolatot. És közölném vele, hogy a gyermekeit is nyugodtan ide hozhatja, végülis van elég sok hely. A kérdés az, hogy megérné-e neki segíteni.
Nekem nincs senki fontos az életemben.
Nem biztos, hogy elfogadná a segítséget, de azért megpróbálnám.
Igazából a legidősebb testvéremről van szó, aki 43 éves.
Te jó Isten. Ti normálisak vagytok?
A nővéred megvenné a szüleid házát a másik két nővéredet lefizetve (akik kiakarnak majd paterolnia abból a házból) és te szívességből vagy nem is értem miből felújítanád a padlásteret és vissza költöztetnéd a legidősebb nővéredet aki azt akarja,hogy ne legyen tied a ház?
Mivan? Most ezt csak én nem tudom megérteni?????
eleve miből segítenél ha majd csak egyszer hamarosan kezdesz dolgozni
szerintem menj el albérletbe, gyűjtögess a saját kis életedre és a több tesód meg oldja meg ahogy akarja, felnőtt emberek nem kell nekik segítség (főleg hogy neked sincs semmid amivel segíthetnél)
Ha egy tesód segít akkor marad két tesód abból az egyiknek segítenél, de azt írtad, hogy a másik két tesód kirakna a lakásból??? Akkor te segítesz annak aki kitenne? WTF???
Ma már nem olyanok az ingatlan árak, talán már 6 milliót se kapnál azért a lakásért, mindenki örül, ha van hol laknia.
Kérdésre válaszolva: nem segítenék rajta.
Tuti 21 vagy?? Vagy későn született álomvilágban élő leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!