Munka kérdés? Szerintetek kinek van igaza?
Nos bátyám járt alkalmi munkázni, páromat is "beajánlotta" igy ő is ment, ekkor találtak rendes munkát, bátyám nem járt már alkalmira de párom igen, ha hívták mindig ment! Most lesz 1 hó szabadság a rendes munkahelyen. Páromat hivták hogy menjen dolgozni, erre bátyám teljesen kiakadt hogy neki sincs munkája beba*na ha párom menne mikor ő intézte el neki a melót! Majd bátyám megy! Felhivta a főnököt menni dolgozni, az.mondta neki hogy majd hívja ha lesz valami.
Ma reggel párommal összefutottunk a főnökével mondta hogy jövőhéten mehet melózni, párom elmondta a tesómmal lévő konfliktust neki. De mondta hogy nem fogja felhívni, mert nem dolgozik rendesen (ha nincs ott fölötte valaki) meg párom húzta ki a sz*arból.mikor sos ember kelett neki, ő mindig ment! Ezt saját fülemmel halottam.
Na most bátyám teljesen megharagudott, vagyunk mindenek. Mert neki jobban kellene a pénz, mint nrkünk! Én teljesen pártatlan vagyok, de ugy gondolom nrm párom pitizte ki a munkát, ugy hívták nem hiszem hogy ez pofátlanság lenne ha elmegy.
Mit gondoltok? Nem szeretnék összeveszni.a tesómmal, de szerintem most nincs igaza. Dzerintetek?
Tesóm szerint én dolgozok, neki a felesége terhes otthon van kell a pénz. Hozzáteszem nekünk is ovis a lányunk...
De ha párom nem megy el.dolgozni tesóm akkor sem mehet!
Hú nagyon nehéz megérteni az írásodat, fogalmazásodat.
Egyébként meg nem lehet megbeszélni az ilyen dolgokat? Felnőtt emberek vagytok, biztos van megoldás, ezért ne legyen már harag. :)Igaza lehet nektek is bátyádnak is, mindennek két oldala van..
A 4-es kommentelőnek üzenném: igaz amit írtál hogy megbeszélni.. De a mai világban az emberek nem normálisak (tisztelet a kivételnek) állatként viselkednek és megbeszélni se lehet semmit.. :(
A kérdezőnek: Bátyád egy hülye. Ha tudja hogy terhes a párja, miért nem keres munkát? Tisztelem, becsülöm hogy alkalmi munkázik, de kereshetne rendes állást, hisz' a babának nem alkalmanként kell ennivaló/pelenka/kisruha. Hozzáteszem, hogy párod is tisztelem és becsülöm, amiért alkalmi munkázik, meg rendes munka hogy az ovis lányotoknak meglegyen minden :) Szerintem menjen el a párod, a bátyáddal ne foglalkozzatok, ha akarna dolgozni már rég dolgozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!