Szerintetek is én vagyok a rossz testvér?
Figyelt kérdés
Otthon a bátyám állandóan szekál és kifiguráz, ha meg valami rossz történik velem vagy szomorú vagyok, akkor csak röhög rajtam. Élvezi, ha szenvedni lát. Ha anyának szóvá teszem, csak annyit mond, hogy ha szeretném a bátyámat, akkor tolerálnám a viselkedését, mert ő ilyen. Szerintetek is igaza lehet?2013. júl. 23. 11:23
1/8 anonim válasza:
Az elmondásod alapján nyilván nem.
De nem hallottuk a másik oldalt, és egyértelmű, hogy mindenki a saját szemszögéből meséli a dolgokat.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ne vedd magadra a szekálódást, ha nem foglalkozol vele akkor megunja úgyis. Igazábol nem veled van a baj, anyukádnak nincs igaza, bátyádnak változtatnia kell a viselkedésén, szerintem inkàbb ő a rossz testvér.
3/8 anonim válasza:
Ha tényleg így van, akkor nem te vagy a rossz testvér, hanem a bátyád. Én is gyakran szekálom az öcséimet és ők is engem, de amikor valami problémájuk van, vagy csak simán rossz a kedvük, akkor hozzám nyugodtan jöhetnek, sose röhögném ki őket és ez fordítva is így van.
4/8 anonim válasza:
Mondd meg, hogy ha a bátyád szeretne, akkor nem szemétkedne veled, hanem tisztelne. És ha anyukád szeretne téged, akkor ugyanolyan fontos lenne neki mind a két gyereke és nem kivételezne a másikkal.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért a szeretet feltétele elfogadni, hogy valaki bunkó paraszt.
6/8 anonim válasza:
Nalunk is ez volt a helyzet. Biztos fiatal vagy meg nagyon, ahogy a batyad is, ebben a korban valaki vagy megorul ( mint a batyad ) vagy erzekenyebbe valik ( mint te ).
Tudom, hogy nagyon nehez, de probalj nem foglalkozni a batyaddal, szuleid nyilvan nem akarnak neked rosszat, ok csak annyit latnak, hogy a jaj mar megint marjak egymast a gyerekek, dde a te lelkedbe nem latnak bele.
A lenyeg, hogy foglald le magad, jarj el otthonrol, addig se idegesitsen tesod, es havmeg kotoszkodik meg gunyolodik nezd levegonek!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jót tettek a lelkemnek és örülök, hogy vannak olyanok, akik egyetértenek velem.
2013. júl. 23. 13:54
8/8 anonim válasza:
Elsővel egyetértek, hogy nem hallottuk a másik verziót. Nem lehet, hogy irigy rád? Te lány vagy vagy fiú? Mi lenne, ha leülnél vele beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!