Normalis dolog hogy egy 26 eves fiu es egy 30 eves lany 1szobaba alszik? Ők testverek.
Figyelt kérdés
Szerintem ez mar nem egeszseges dolog2013. júl. 14. 22:56
11/20 anonim válasza:
de otthon élnek mindketten? ez nem derül ki a kérdésből...én 30 vagyok tesóm 37 és ha úgy van rokonlátogatóba megyünk vagy apánkhoz stb egy szobában alszunk természetesen. Hely hiányában. Ő a tesóm, nem egy full idegen, miért ne alhatnánk egy szobában??? nem értem....
12/20 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk tesók. Költözgettünk már ide-oda, de a végén mindig visszajutottunk a szülőkhöz. Bátyám 27, én (L) 20, öcsénk 16 volt, amikor még egy szobában aludtunk.
13/20 A kérdező kommentje:
Mindkettő otthon él.
2013. júl. 15. 09:53
14/20 A kérdező kommentje:
Nemi élet ? Mindkettő szűz.
2013. júl. 15. 09:55
16/20 A kérdező kommentje:
26 eves fiu
2013. júl. 15. 11:16
17/20 anonim válasza:
Húú, akkor meg miért így kérdezed? Ha szerinted ez nem normális, akkor nem az. Akkor tegyél ellene. Hogy lehet, hogy még mindketten szüzek vagytok?
18/20 A kérdező kommentje:
nekem igy alakult. ő meg nem tudom miért.
2013. júl. 16. 09:19
19/20 anonim válasza:
Ne egyből arra gondolj hogy azt csinálják!...Hogy ha a szüleiknél laknak akkor már lehet égni...De ha pl. ketten laknak nincs semmi égő benne...Kicsi a lakás hát csak így tudják megoldani....Vagy csak szeretik egymást (de nem azon a téren) Mondjuk ez egészen más...Én 14 éves vagyok nővérem 19...Mi is szoktunk néha együtt aludni igaz most ez nagyon eltér de a lényeg hogy ha a szüleikkel laknak van oka égni ;)
20/20 anonim válasza:
Ja am bocsi hogy így írtam nem tudtam hogy te vagy az..Am ebbe nincs semmi égő ne szégyeld....Szeretitek egymást tesvérileg...Én nővéremmel mindenhova ketten megyünk és én meg fiú vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!