Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet élni család nélkül?

Lehet élni család nélkül?

Figyelt kérdés
Öcsémet nem érdekli senki csak maga, önző, nem segít senkinek a családból, ha hülyeséget csinál ő sértődik meg, nővérem teljesen elmebeteg, utál mindenkit, sinternek hív a hátam mögött, kiakad ha megeszem az utólsó sütit vagy bármi apróság, apám szintúgy utál, egy hatalmas pancser, szöget nem bír beverni egyenesen de isteníti magát, rajta röhög a fél város, anyám egy diktátor, szó szerint azt hiszi ami neki jó az mndenkinek jó, nem viseli el ha nem az van amit ő akar, csak az lehet jó ami neki jó, mindig a kedvencét süti aztán kiakad ha nem esszük meg mert mi éppen nem szeretjük a kedvenc sütijét de ő ezt képtelen felfogni stb stb. Én örülnék ha jó lenne minden de erre már nem látok esélyt. Anyám kiakad ha nem szólok senkihez, senki sem érti miért nem, teljesen más dimenzióban élünk, ők szó szerint állatok, remélem én nem vagyok ilyen, csak akkor adnak a másiknak igazat ha üvöltve mondod, se értelemmel sem érzelemmel nem lehet rájuk hatni, érzelmi analfabéták, szerintem még magukat is utálják, lehet én is ilyen vagyok, attól félek... vélemény? :)
2013. júl. 12. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
xD Jót rögöhtem rajta ahogyan leírtad, de nem tudtsz mit csinálni ők ilyenek ők a családod így kell őket elfogadni.Bár nővéred elég durva sinternek hiv xD ülj le velük beszélni.
2013. júl. 12. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Kamaszkor, ki fogjátok nőni :)
2013. júl. 12. 19:27
 3/13 A kérdező kommentje:
28 vagyok :)
2013. júl. 12. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
és még a nyakukon élsz ?
2013. júl. 12. 19:30
 5/13 MrPifta ***** válasza:
akkor miért nem a pároddal élsz?
2013. júl. 12. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves Sintér!

28 évesen miért élsz a családoddal? Keress munkát, valami olcsó lakást és húzz el onnan, ha ennyire nem bírod már...

Ők mit mondanak rólad? Azért kíváncsi lennék. :D

7/13 anonim válasza:
54%
Szia, egyetértek az elöttem szólóval, próbáld meg elfogadni öket, és közben a saját életed élni. Koncentrálj a barátaidra, a sulira/melóra és próbálj függetlenedni a családtól. Hány éves vagy?
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak muszáj vagyok mindig hazamenni mert attól félek csinálnak egy vudubabát és végem lesz :) de komolyan, lehet meg kellene soha többet meglátogatnom "őket"
 9/13 anonim válasza:
Ok, 28, költözz el, éld a saját életed.
2013. júl. 12. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Hmm. Félsz, hogy megátkoznak? Te sem lehetsz komplett. :D
2013. júl. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!