Nővéremnek most járt le a gyese,egyedül neveli a gyerekét,itthon laknak. Keres állást,azt mondja. De én akárhányszor látom gépezni,csak a facebookon lóg. Szoktam neki ki irni állásokat én is,anyukám is,hogy jelentkezzen. Azt mondja jelentkezett irt önéletrajzot,de semmi. De sztem hazudik és nem is jelentkezik sehova,kényelmes neki itthon lógatnia lábát. Volt h este kitöröltem minden elözményt,másnap megnéztem az elözmények oldalát,semmi álláshirdetéses oldal nem volt ott. Aztán azt mondja tesom h mindennap többször is nézi ezeket az oldalakat.
Anya már nem tudja mit csináljon,nehezen élünk meg,kéne h tesom is dolgozzon,de nem tesz semmit. Sőt még sirni is szokott h mi b.asztatjuk h nem dolgozik... meg h nem is keres. Azt mondja h mi nemhisszüök el h mindig keresi a melót,csak most lépett fel facere csak... Aha,látjuk h keresi a nagy semmit.
2013. jún. 29. 10:20
1/8 anonim válasza:
Nehéz ügy az biztos....valami ismerősötök munkahelyén ha van felvétel akkor onnan kérjetek neki jelentkezési lapot ès ti töltsétek ki neki ne is szoljatok ès ùgy küldjétek be.Esetleg praktikusabb lenne mondjuk anyukád elérhetőségét ráirni ìgy még kijátszani sem tud titeket!!!
2013. jún. 29. 10:30
2/8 anonim válasza:
Szar helyzet, bátyámmal is ez van. Nem töri magát túlságosan, hogy találjon munkát, de jól felháborodik, ha ezt szóbahozzuk, hogy hagyjuk őt békén, meg nem tudjuk, mit csinál neten.
Csinálni nem tudsz mit igazából.
2013. jún. 29. 10:30
3/8 A kérdező kommentje:
Volt olyan h ismerős mondta h menjen be személyesen kell jelentkezni. Ő azt mondta h volt benn,kérdezgették az előző melohelyekről stb... Tök hihetően adta elő. Egy hét múlva kérdeztük h van e valami eredmény,mondja sajnos semmi. Ismerős meg mondja h már vettek fel valakit,de szól a tesóm érdekében h legközelebb vegyék elöbbre őt is. Kiderült h nem is járt ott.
Ezt többször megcsinálta,ezért inkább nem is szólnak az ismerösök h hol van munka
2013. jún. 29. 10:33
4/8 A kérdező kommentje:
Én mondtamanyámnak h tegyük ki... majd ha nem lesz hol laknia észbe kap... De a gyereket sajnálja h akkor őt is vinné,meg ilyenek. De mondtamh akkor kérjük a családba foigadást vagy mit. De anya szerint lehet intézetbe v nevelőszülökhöz kerülne,mert még az egy főre jutó jövedelem sincs meg.
2013. jún. 29. 10:34
5/8 anonim válasza:
Mennyi a háztartásotok összbevétele?
2013. jún. 29. 10:43
6/8 anonim válasza:
Én nem adnék neki semmit, csak fedelet a feje felé. Kaját sem, csak a gyereknek. Számítógépet sem engedném hogy használja, akkor sem, ha az Ővé. Fogyasztja az áramot. Nem engedném fürödni, max.egy zuhanyozás erejéig 2 naponta. Meggondolná, hogy keres-e melót, vagy nem.
2013. jún. 29. 10:47
7/8 anonim válasza:
Nehéz ügy. Ha nem is keres, őt nem fogja a munka megkeresni. Mindenesetre én is itthon vagyok. Próbálkozom keményen, de minden esetben egy "majd értesítjük" a válsz. Már egyenesen erőt kell gyűjtenem, ha be akarok menni valahova, annyira gáz az egész. Férjem is lehet, pont olyan szkeptikus, mint te, mert én nem a neten keresek munkát. (Kisvárosban élünk, így baráti körben terjednek a hírek, újsághirdetés útján, vagy találomra megyek be bárhová. A net itt nem játszik.) Nem tudom persze, hogy ti hol laktok, nem akarom a testvéred védeni, de ha nem a fővárosban, megyeszékhelyen, vagy egyéb nagyvárosban, akkor esélyes, hogy nem is lehet nálatok neten melót keresni.
2013. jún. 29. 10:52
8/8 A kérdező kommentje:
Csak anya dolgozik,kb 90-100 ezret keres,van lakashitelünk is,szoval nehéz nagyon. Én szoktam diákmunkázni havi 20-30 ezer összejön,ebbol fotetem a sukiba amit kell,meg bérlet,tisztalkodo szerek,meg anyának is szoktam adni pár ezret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!