Felnőtt korban együttalvas?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire egészséges, hogy baratnőm 25 éves a bátyja 32 és együtt alszanak a bnőm kihúzhatós ágyában, mikor a srácnak van saját szobálya a lakásban, valamint külön saját lakása is! Mikor megkérdeztem, hogy ez mi, mert ilyet még nem hallottam azt mondta. viccesen bnőm, hogy az ő szobályába van a nagy tv, meg a tesója nem szeret egyedül lenni, meg jó a viszonyuk. Kíváncsi vagyok a véleményekre! Ha lehetséges normális válaszokat kérek. Köszönöm!2013. jún. 9. 19:01
21/22 anonim válasza:
gondolom az évek alatt megszokták, hogy ott a másik, és az biztonságot ad. más emberek közelségére természetünktől fogva szükségünk van, és ha közeli viszonyban vannak, akkor miért ne aludhatnának együtt, ha az mindkettőjüket megnyugtatja?
22/22 anonim válasza:
Azt mondják, rossz az, aki rosszra gondol. Én nem tartom magam rossznak, pedig az eset kapcsán igencsak rosszra gondolok. Talán azért, mert sokfelé jártam, sok mindent tapasztaltam az elmúlt fél évszázadban. Nyilván van ilyen is, olyan is, de bennem azért maradna a gyanakvásnak egy halovány szikrája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!