Felnőtt korban együttalvas?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire egészséges, hogy baratnőm 25 éves a bátyja 32 és együtt alszanak a bnőm kihúzhatós ágyában, mikor a srácnak van saját szobálya a lakásban, valamint külön saját lakása is! Mikor megkérdeztem, hogy ez mi, mert ilyet még nem hallottam azt mondta. viccesen bnőm, hogy az ő szobályába van a nagy tv, meg a tesója nem szeret egyedül lenni, meg jó a viszonyuk. Kíváncsi vagyok a véleményekre! Ha lehetséges normális válaszokat kérek. Köszönöm!2013. jún. 9. 19:01
11/22 anonim válasza:
Néha én is ojan gyorssan irók, hogy öszevisza irom a szavakat. Megesik udjebár. :D
12/22 anonim válasza:
Hallod...te nem tudsz írni. Fogalmad sincs a helyesírásról,se lassan,se gyorsan. És ez ciki.
13/22 A kérdező kommentje:
Lyól van na
2013. jún. 9. 19:52
14/22 anonim válasza:
te féltékeny vagy a párod testvérére????végülis mindenki magábol indul ki...
bár ez elég szánalmas.
testvérek b@sz.ki!!!!!!miért ne aludhatnál bármekyik családtagoddal???
szőke....
16/22 anonim válasza:
Ljó vanmáá nó, aynitt nevetem nem találtam betűkee :DD
17/22 anonim válasza:
Testverek, mi lenne abban egeszsegtelen, ha egy agyban alszanak?
18/22 anonim válasza:
A gáz nem ott van, amire te akarsz mindenáron kilyukadni - ly-vel - és utalni, hanem ott, hogy 25 évesen egy ember egyedül fél aludni. A kedves édesanyukat szívesen kiporolnám, mert ott van az oka ennek, az biztos.
19/22 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, simán alszik egyedül is a tesója megy át mindig aludni, én csak az életkoruk miatt furcsalom, mert már mind a ketten felnőttek, nem zavar egyáltalán testvérek miért is lenne baj. Én soha nem mentem át tesómhoz gyerek koromba, nem hogy mikor már felnőttem! Ennyi lett volna! Nem találkoztam még ilyennel azért érdekes, de ismeroseimet megkérdeztem ők is furcsálták
2013. jún. 9. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!