Anyám és nevelő apám miattam veszekednek, mert nem adok pénzt mostoha tesomnak?
Apám mikor kicsi voltam meghalt,anyámnak lett uj párja akinek van egy vekem egy idős lánya. Nem vagyok tul joba a csajjal,a béke kedvéért elviselem.
Most h betöltöttem a 18at,a gyámügytől átvehettem az örökségem,több millió ft.
A nev.apám meg mostoha tesom állandoan mondja h adjak pénzt tesomnak az egyetemre. Én nem akarok adni,tanult volna jobban akkor felvennék államira. Én se tudom még migez kezdek a pénzel..
Anyám rám bizza h kinek adok kinek nem. De nev.apám folyton beleköt h hasson rám,mert ő évekig eltartott stb... Közös kassza van...
Szánalmas a nevelőapád, hogy így akarja a te örökségedet kihasználni (amit az apukád neked szánt nem más kölkének).
Nem sok alkalom van az ember életében amikor sok pénzhez jut de ilyenkor mindig mindenki megpróbál kéregetni, hogy a saját pénztárcáját kímélje.
Ez tipikus. Amint egy kis pénz áll a házhoz, boul a bili.
Kérdező, egy kanyit se senkinek! Az a pénz a tiéd, használd fel okosan.
Ha nem titok, akkor engem is érdekelne, hogy végződött.
(Fura volt, hogy egy '13-abn megválaszolt kérdés bukkant fel, de most kíváncsi lettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!