Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen meglepetés legyen?

Milyen meglepetés legyen?

Figyelt kérdés

A testvéremet szeretném meglepni valamivel esetleg egy esti pizsibulival kettesben.El vagyunk hidegedve egy kicsit.Szeretném a kapcsolatunkat helyrehozni.Iskolatársak vagyunk mert ö 2x-er bukott azért mert én beteg voltam és aggódott értem.Így egy kicsit az agyára megyek :(. Kicsit bunkó velem és nem engedi hogy az ágyára üljek meg ezt azt megfogjak az asztalán.Pl:egy tollat..stb.Amúgy beszélgetünk és végül is szoktunk nevetni de akkor is.Olyan ...fura velem.

Ezért.:-szeretnék neki valami meglepit ami összehoz minket.

-Pl.:pizsibuli

RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLL:

-1 laptop

-Magazinok

-pokróc

-és mi magunk.

-Tudok főzni

Egyszerű 16 éves lány vagyok.A nővérem 18.Nem áll olyan

sok minden a rendelkezésemre.Mivel tudok főzni ezért lehetne akár egy vacsora vagy.....nem tudom.Nincs sok zsebpénzem.600-700 ft. Kb.de fényképezőgépre gyűjtök :D

Szóval csak olcsón.Kérhetek ötleteket? :DDD

2013. máj. 29. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Franciabagett+krémsajt/vajkrém+szalámi/párizsi+paradicsom/paprika/uborka = miniszendvicsek

Limonádé, jegestea, alkoholmentes mojito

kedvenc zenéitek, sorozataitok

2013. máj. 29. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Tölts le pár jónak tűnő filmet (vagy ha van DVD, amit még nem láttatok, vagy olyan, amit nagyon szerettek, az is mehet). Ha szoktatok sminkelni, körmöt lakkozni, akkor elkészíthetitek egymás sminkjét, körmét... vicces személyiségteszteket nézhettek netről, vagy kérdőíveket...
2013. máj. 29. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen .Sokat segítettetek
2013. máj. 29. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó film plusz popcorn és kész is.
2013. máj. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!