Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nálatok is van ilyen?

Nálatok is van ilyen?

Figyelt kérdés
Az öcsémhez (óvatosan) hozzáérek erre lerohan anyához, hogy neki mennyire rossz mert én terrorban tartom meg mindig verem. Most már inkább hozzá sem érek, mert ha igen anyáék leveszik a fejemet.

2013. ápr. 14. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem kellene verni. Nem hiszem, hogy ha csak hozzaersz, panaszkodna.
2013. ápr. 14. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs öcsém, így nincs nálunk ilyen. Viszont van egy nővérem akivel néha orrvérzésig verekedtünk, de sosem árultuk be egymást. Egymást közt elintéztük..
2013. ápr. 14. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt bizony... de még mennyiszer :-) Nálunk mondjuk az nem volt megoldás, hogy nem értünk egymáshoz (mert oda-vissza ment a dolog hármunk között), mert simán kitaláltuk, hogy a tesó megvert. Aztán benőtt a fejünk lágya :-)
2013. ápr. 14. 14:30
 4/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló Köszönöm az eggyüttérzést! Én nem verem csak ő ilyen idióta hogy kitalálja hogy én büntetést kapjak ő meg valami vigasztalást! A többieknek köszönöm! Remélem majd tényleg felnő valaha! :)
2013. ápr. 14. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:
ja és mi is hárman vagyunk...
2013. ápr. 14. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 14:29 vagyok

Mi is hárman vagyunk, csak a húgommal ritkábban verekedtünk mert ő 5 évvel fiatalabb nálunk.. De idővel tényleg ki fogjátok nőni.. Mi is kinőttük, pedig tényleg elég durván összeverekedtünk a nővéremmel. Volt amikor apunak kellett szétválasztani minket úgy téptük egymás haját. De már régen kinőttük, és ma nagyon ragaszkodunk egymáshoz.

2013. ápr. 14. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszer verd meg de kegyetlenül, akkor lesz oka panaszkodni...
2013. ápr. 14. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy kamerázzák be a szobákat. Jobb ötletem nincs.
2013. ápr. 14. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Jah, húgommal most is így vagyunk. Szerencsére már észrevették a szülők, és nem bsznak le miatta, de régebben rendszeresen lecssztek, a drága kis húgom meg megtanulta belőle, hogy ő az úr a háznál.
2013. ápr. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!