Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tetszem a mostohatestvéremnek?...

Tetszem a mostohatestvéremnek? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Nekem először nem volt szimpatikus,mert olyan "tudom,hogy a családomnak rengeteg a pénze,ezért bármit megtehetek és mindenki odavan értem" típus,de utána beszélgettünk és ha eltekintek attól,hogy mindenen hisztizik és ki van borulva,ha rosszul áll a haja,akkor egész jó fej.

Helyes nagyon és tudom,hogy lefeküdt már pár lánnyal,de elmondta,hogy még sose volt szerelmes és nem is vágyik arra,hogy rendes párkapcsolata legyen.Lehet,hogy a szülei miatt ilyen,mert nem kapott tőlük túl sok szeretetet és törődést,de lehet,hogy azért,mert tudja,hogy nem kell sokat küzdenie egy lányért.

De úgy tűnik néha,mintha akarna valamit.Ha itt van több napot,akkor néha a szobájában elalszom,együtt alszunk és van,hogy eléggé összegabalyodva ébredünk fel.2-szer verekedett miattam.Vasárnap feküdtünk az ágyába és rám feküdt,utána próbálta kigombolni a nadrágomat,de megpofoztam és ő erre közölte,hogy ne vegyem már ilyen komolyan,nem bántana.De nagyon erős és néha félek tőle,mert tudom,hogy bármit megtudna velem tenni.

De egy évvel fiatalabb nálam és akkor sem normális,hogy így viselkedik velem.Vagy igen?Mit csináljak?Ha szóba hozom neki,félek,hogy az lesz az egészből,hogy én értettem félre...

2013. ápr. 10. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Egyébként meg ne hagyd magad.

És a kérdésesre a válasz nembiztos, lehet hogy csak meg akar "húzni".

2013. ápr. 10. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tetted fel a kérdést.Most én kijavítom.

Leakar velem feküdni a mostoha testvére?

Igen

2013. ápr. 10. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
m
2013. ápr. 10. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Végülis ez férfi tulajdonság,hogy le akarnak fektetni,mostohatestvérrel talán nekik még izgalmasabb.Én már rájöttem,nem lehet haragudni érte.Ez van.Ha meg nem tetszünk,nekünk is az a bajunk,ha nem tetszünk.

Mást nem tehetsz,ha nem akarod,mint kerüld.

2013. ápr. 10. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenének fekszetek egymás mellett?! Ne csodálkozz, hogy próbálkozik. Legyen több méltósághod és főleg több eszed, ha nem akarsz tőle semmit. Ne játssz a tűzzel!
2013. ápr. 10. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy elég nagy gondok vannak a fejembe és ezzel ő is tisztában van (sajnos)...Néha megvágom magam vagy ha úgy érzem,hogy túl sokat ettem,akkor hányok és önbizalomhiányom is van.Ő volt az egyetlen,akinek ezeket el mertem mondani,mert a barátnőim nem értenék,anya kiborulna és elmebetegnek gondolnának.De ő nem ítél el és nem is kezel úgy,mintha bármi gond lenne velem.

Anyáéknak nem akarom elmondani ezt az egészet,mert örülök,hogy végre boldog és nem akarom,hogy problémát kreáljak.

Én 16 vagyok,ő 15 éves.

Azért alszom néha vele,mert filmezünk és lusta vagyok átmenni a szobámba vagy beszélgetünk,elkezdek sírni és utána ő nem akarja,hogy egyedül legyek.

2013. ápr. 10. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

Márpedig eszerint beavattad az intim lelki dolgaidba,ne csodálkozz,ha,mint fiú ki akarja így "teljesíteni" a dolgot.

Az még érthető,hogy még túl fiatal lányként nem tudod kezelni a dolgot és idegenkedsz.

De,aszerint,amit leírtál,ebből még házasság is lehet:)

Bár tudom felnőtt fejjel,ettől a kijelentéstől most még megijedsz.

2013. ápr. 10. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha igaz, amit írtál, akkor ezt abba kéne hagyni.

Pusztán ki akarja használni azt, hogy neki, nyílsz meg.

Szóval a lelkizős, együtt alvós dolgot hanyagolni kellene.

Ha fiatal, vagy ha nem tudhatnád, hogy mit csinálsz.

És ne feledd valamit valamiért.. Ő meghallgat, cserébe elvárna ezt, azt.

Gondolkozz egy kicsit mielőtt bármi hülyeséget csinálnál.

2013. ápr. 10. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!