A saját nővérem, egyetlen testvérem kikészít. Már évek óta tart, csak én nem vettem észre. Megöl a fájdalom. Mit tegyek?
Köszi a hozzászólásokat és véleményeket!
Olyan mintha uralkodni akarna mindenen. Valahogy idegbeteg lesz ha azt hallja hogy én létezem .... és hogy vannak vágyaim és gondolataim. Vagyishogy ezt érzem, mert megfogalmazni és elismerni nem tudja és fogja sosem.
Pszichiáterhez? És mit csinál velem? Elmagyarázza nekem amit amúgy is tudok?
Pont ma, jött egy e-mail, miután majdnem 3 évig fel sem vette a telefont vagy ha igen, felforrt az agyvize és letette, vagy húzgálta a száját és eljátszotta a város előtt hogy hát ez a gyerek milyen balf .sz .... szóval jött egy e-mail: amúgy? mi újság veled? hogy vagy? nem vagy beteg?
üdv, tesó
.... Na, most akkor ez mi ??
Igazatok van, tényleg el kéne határolódni, és saját életre koncentrálni, de ez nem ilyen egyszerű.
Ugyanis félárvák vagyunk, nincs anyánk már hosszú évtizedek óta. Szóval az, hogy ő (az egyetlen nő a családban) hogy hagy cserben vagy készít ki az olyan hogy más nők szemébe sem tudok nézni ez miatt ... Durva, de a családalapításom kérdőjeleződik meg.
Ja, és az Apukám és Én közöttem lévő kapcsolatot is gátolja, redukálni igyekszik, mindenféle vélt vagy valós indokkal előrukkolva ... blabla.
Szóval, tudja magáról hogy bűnös, mikor ráirányítom a figyelmét erre, rosszabb lesz, idegrohamot kap és még betegebbül (lelki szemeim előtt látva) folytogat, kigúvvadt szemekkel.
Érdeklődik, de csak rá akar kényszeríteni egy viselkedésre. Színészkedik. Nagyon beteg.
Nem lakunk együtt, már sok sok éve. De egyre távolabbra kerül ez miatt az otthon, a szülő, a család és minden ilyen fogalmak amiben felnőttem. Már lassan olyan, mintha nem is lettek volna.
Mit próbáljak meg?
Tulajdonképpen azért fontosabb és bántóbb a viselkedése, mert csonka család vagyunk. Gyengébbek vagyunk, erősebben kötődünk a másikhoz, anyánk hiánya miatt. És ez igaz Apámra is. De bármi ilyesmi, konstruktív dolgot mondok neki, figyelmen kívül hagyja, és idegbajt kap.
Azért fáj annyira, mert több, mint a testvérem. Ezt dobta a gép. Apám is több, mint az Apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!