Nagy divat lett most ez a szülj 4-5-6 gyereket, hogy gyarapítsd a nemzetet, de lehet-e ennyi gyereknek megadni azt a törődést, mély szülő-gyermek kapcsolatot, mint 2, max 3 gyerek esetén?
"lehet-e ennyi gyereknek megadni azt a törődést, mély szülő-gyermek kapcsolatot, mint 2, max 3 gyerek esetén?"
NEM!
És ami még lényeges, hogy a szükséges anyagiakat sem.
Egy gyerekünk van, nem élünk olyan hú de jól mi sem, de igyekszünk biztosítani neki a szükségleteit, (nem egy erőszakos gyerek, aki kiharcolja a boltban, ha kell neki valami, sőt. De ha szeretne valami apróságot, megkapja.)
Viszont közeli ismerős anyukának 3 gyereke van. Elég sokszor van, hogy nemet kell mondani a gyerekeknek valamire. Amit megértek, mert ugyanazokat a dolgokat, amiket megveszünk a gyereknek... mi sem tudnánk 3x annyit venni.
És csak 3-ról beszéltem, nem 6-ról. Belegondolni sem merek.
Törődés, figyelem: Idegileg, lelkileg úgy érzem, egyet még be tudnék vállalni. 3-nál már gondok lennének. 4-nél szerintem zárt osztály, rámennének az idegeim, 5-6ig el sem jutnék.
B@ssza meg a Varga Pista, nem tudok erre mit mondani...
Most volt a hírekben szó a 3as ikrekről, összesen már 5en vannak testvérek. Pedig csak egy harmadik gyereket akartak. DE MÉGIS HOVA??? A fal nincs levakolva, padló sincs a házban, VÍZ sincs.
Inkább legyen 1 gyerek de annak az életszínvonala ne a béka segge alatt legyen. Tényleg jó 5 gyerekkel éhezni? Tudom, a szeretet meg minden, de az édeskevés ezekben a helyzetekben.
Szerintem nem lett divat, max beszélni róla divat. Remélem a többség még el tudja dönteni hogy hány gyereket tud vállalni arra a vagyonra amivel rendelkezik.
12 vagyok. Sejtettem, hogy saját tapasztalatból írtad. :)
Nekem is nagyon hiányzik ez a kapcsolat a mai napig, pedig már 25 vagyok, de nem ítélem el érte. Mindenesetre tanultunk ebből és én is úgy látom, hogy mindent megteszek, hogy ha lesz gyerekem, ez ne történjen majd meg!
Érdekes kérdés
Szerintem 4 már durva,maximum 3 és akkor mindenkire jut idő
De szerintem a legideálisabb ha 2-en vannak testvérek,mert 3 gyerek esetén a 2 összefoghat az 1 ellen stb
1 gyerek meg szerintem nem az igazi,egy testvér mindenféleképpen kell.Legalábbis az én gyerekkorom nagyon szürke lett volna testvér nélkül
tegnap 21:58 vagyok.
Egyet még én is szeretnék, mert utolsóval egyet értek (csak az anyagi helyzetet előbb stabilizálni szeretnénk, gyesre nem vállalnék még egyet.)
Viszont én nem bántam volna, ha nincs testvérem (nem az osztozkodás megúszása meg a szülők kisajátítása stb miatt. Egyszerűen nagyon sz@r kapcsolatunk van, féltestvér csak, és nem 100%-os. Idegbeteg, agresszív, és ingyenélő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!