Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit mondjak a nővéremnek,...

Mit mondjak a nővéremnek, hogy kölcsön adjon egy pár ruhát életem első randevújára? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok,egy 14 éves lány vagyok.Hétfőn lesz életem első randevúja,egy tőlem kicsit idősebb fiúval,akit egy hónapja ismertem meg,nagyon jól megvagyunk,tegnap elhívott randizni egy "park/part-szerűségre".:D

Ennek én nagyon-nagyon örülök,tök jó meg minden.-De!

Őszintén szólva nekem nincsenek szép ruháim.Oké,van egy-pár szép,csinos hosszuújjú pólóm,de nyáron 39 fokba szerintem nem lenne túlzottan célszerű azt felvenni-főleg randira.Szoknyáim sincsenek...vagyis van egy farmerszoknyám,de túl nagy rám-ugyanis régebben még Anyumtól kaptam,akinek teltebb alkata volt.

Szerencsére van egy 20 éves nővérem akinek gyönyörű ruhái vannak,és arra gondoltam hogy kölcsön kérek tőle egy nadrágot,vagy pólót...egy összeállítást.=) Ez így szép és jó.Lenne,ha odaadná.:D Szóval az lenne a kérdésem,hogy Ti hogyan tálalnátok a nővéreteknek,(akikkel nem vagytok a legjobb testvérek,de megvagytok)hogy lesz egy randid,és kéne adnia egy pár göncöt?

Kérlek segítsetek,fontos lenne...

Ja,és higgyétek el nem ez a legnagyobb problémám az életben,de jelenleg ez fontos lenne...

Előre is köszönöm a válaszokat!És elnézést a nyelvtani hibákért. =)

14/L

2012. júl. 26. 12:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, kár volt izgulni. :)

Drukkolunk a randidért! <3

2012. júl. 28. 18:44
 22/25 A kérdező kommentje:

Igen,az lehet..:D

és egyébként én is remélem hogy minden jól fog menni a fiúval =)) ^^

Amúgy köszönet midnenkinek aki szánt a kérdésemre időt,és válaszolt.Sokat segítettetek :)<3

2012. júl. 28. 19:05
 23/25 A kérdező kommentje:
* mindenkinek :D
2012. júl. 28. 19:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Naaa?? Hol a beszamolo? :)
2012. júl. 31. 20:56
 25/25 A kérdező kommentje:

Húúúúú hát csodálatos egy nap volt.*-* Délután találkoztunk x helyen,és elsétáltunk a kb. fél kilométerre lévő fagyizóba.^^ Aztán elmentünk egy gyönyörűszép partrészre,ahol leültünk a fűbe és beszélgettünk.:D Egyszer csak elkezdett esni az eső,mi akkor fa alá siettünk(,hogy annyira azért ne ázzunk el[,épület sem volt a közelben]).=) Amég esett az eső addig mi ugye ott álldogáltunk.Mondta hogy gyönyörű vagyok,és megcsókolt.:3 ^^ Egyszerűen varázslatos volt...=) Lassacskán elállt az eső,Ő pedig hazakísért engem és az ajtónk előtt még egy csókot kaptam,én megöleltem.:)) Ma újra fogunk találkozni egyébként....=)

Amúgy a ruhák amiket a nővérem választott nagyon szépek voltak-ja és meg is kaptam azokat amiket felvettem...:D

Tökéletes első randim volt.:)

Ja és mégmielőtt elfelejtem:mégegyszer köszönöm a válaszaitokat.=)

2012. aug. 1. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!