Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyit foglalkozol a tesóddal...

Mennyit foglalkozol a tesóddal? Mit csináltok s milyen életkorban?

Figyelt kérdés
Itt mondjuk a tizenéves illetve idősebbek válaszát kérném ahol már nem oly egyértelmű mondjuk egy babázás vagy rajzolgatás stb. Közös programok, csak ahol ti vagytok együtt? Esyáltalán milyen sűrűn vagytok együtt s mennyireismeritek a másik érzéseit, életét?

2012. jún. 26. 10:54
1 2
 11/11 anonim válasza:

14 éves lány vagyok, bátyám 17, húgom pedig 11 éves.Mivel még otthon vagyunk mind, ezért elég sokat találkozunk.A bátyám most nyáron dolgozik, de így is van elég időnk egymásra.Én mindent vele szoktam megbeszélni és tervezünk közös programokat pl.: kalandpark, uszoda stb.

Húgommal teljesen máshogy viselkedek.Vele is viszonylag jól kijövök, bár mivel teljesen más személyiségek vagyunk, ezért gyakran vannak vitáink.Rá még úgy tekintek, mint egy kisgyerekre akit meg kell védeni mindentől.Valóban gyakran megy a saját feje után amiből problémák adódnak, de segítek neki és támogatom. Bátyám és húgom között az a 6 év egy kicsit sok, ezért gyakran nem jutnak közös nevezőre, de komoly vitáik nekik sincsenek.

2012. jún. 29. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!