Mennyit foglalkozol a tesóddal? Mit csináltok s milyen
életkorban?
Figyelt kérdés
Itt mondjuk a tizenéves illetve idősebbek válaszát kérném ahol már nem oly egyértelmű mondjuk egy babázás vagy rajzolgatás stb. Közös programok, csak ahol ti vagytok együtt? Esyáltalán milyen sűrűn vagytok együtt s mennyireismeritek a másik érzéseit, életét?
"A testvér az a lény, akit először nem értesz, majd bosszant, aztán szereted, végül pedig hallatlanul büszke leszel rá." Valahogy így néz ki. Én már a hallatlanul büszke fázisban vagyok. Sajnos ritkán találkozunk, de ha lehet, együtt nyaralunk, családi eseményeket szervezünk...
Korábban nem ismertem eléggé, ma már jobb:)
2012. jún. 26. 10:58
2/11 anonim válasza:
Én 25 vagyok, öcsém 23, húgom 21 és mivel még tanulunk, otthon lakunk mind, így sokat vagyunk együtt. Filmnézés, vásárlás, buli, néha társas, vagy csak beszélgetés. Most fogok elköltözni, akkor kíváncsi leszek, hogy alakul majd.
2012. jún. 26. 11:15
3/11 anonim válasza:
Regota kulon elunk.Ha talalkozunk akkor csak a szuleimnel futhatunk ossze ha eppen otthon van, o ott lakik.
O 24 en 22.
Kicsit sem ismerjuk egymast, de ez sajna nem rajtam mulik.Csak beleuntam a probalkozasba.
2012. jún. 26. 11:40
4/11 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, a nővérem 25 az egyik öcsém 16, a másik 15 éves.. A nővéremmel hétvégente találkozom, mikor hazajön. Néha csak két hetente. Eljárunk együtt bulizni, strandra, társasozunk, kávézni járunk, vásárolunk.. A nagyobbik öcsémmel majdnem minden nap találkozom..:) Néha már ő is jön velünk bulizni, amúgy szoktunk közösen tv-t nézni, bicajozni. Elég sokat vagyunk egyedül otthon vele, ilyenkor mindig felkelünk és megvárjuk a másikat a reggelivel, együtt reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk.. A kisebbik öcsém apukámmal él, vele ritkábban találkozom, mostanában olyan havonta, két havonta.. Ilyenkor grillezünk együtt, tvt nézünk, társasozunk, kutyát sétáltatunk..
2012. jún. 26. 11:45
5/11 anonim válasza:
Soha nem csinálunk együtt semmit. Hiába puncsolok neki, meg hívom bárhová, le se ....Szerinte én vagyok az élete megrontója.
2012. jún. 26. 12:09
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem foglalkozunk egymással. Ő már elköltözött, de sokszor jön haza is, így sokat találkozunk, de max egy két mondatot váltunk és ennyi. Nem megyünk sehová együtt, nincs semmilyen közös programunk. Ő 26 én 21, szerintem ciki neki velem mutatkozni mert én vagyok a hülye kis gyerekes hugica...hát...nem tudok erre mit mondani. Most már nem igényelem, de korábban jó lett volna, ha közelebb vagyunk egymáshoz, de hát mi mindig így voltunk. Iszonyatosan bánt, főleg mert az unokatestvérünk szintén 21 és vele mindig megy mindenhová, közös programjaik vannak, együtt nyaralnak stb. Őt sokkal többre tartja mint engem, sokkal jobban szereti. De hát ez van... Mindhárman lányok vagyunk.
2012. jún. 26. 12:37
7/11 anonim válasza:
Én 20éves lány vagyok.
Van egy 7éves hugom, vele nagyon jó a kapcsolatunk én vigyázok rá egész nyáron pl :) elvagyunk..itthon játszunk olvasunk tv, sokszor megyünk moziba, állatkert strand :)
remélem nagyobb korába is megmaarad ez a kapcsolat.
Van még egy 12 éves öcsém, ő apukánkkal él külföldön vele nem annyira közvetlen a kapcsolat, de amikor találkozunk akkor tök jó :) de sajnálom, hogy nem itt lakik már 5éve kint van :)
2012. jún. 26. 12:43
8/11 anonim válasza:
Öcsém 17, én 24. Már elköltöztem tőlük, de régen sokat sétáltunk, motoroztunk együtt, most ő jár fel hozzánk hétvégézni, de van, hogy heteket itt tölt. Imádom, imádjuk egymást, együtt játszunk a gépen, kártyázunk, sakkozunk, néha csavargunk, vásárolunk valami hülyeséget, moziba járunk, stb. Bulizni nem megyünk el, ő nem vágyik rá, és más zenét is szeretünk. És ez így van jól. :)
2012. jún. 26. 16:13
9/11 anonim válasza:
két nővérem van. Én 22 vagyok az egyik nővérem 27 a másik pedig 29 lesz. A középső nővéremmel elég jó volt a viszony gyerekkoromban is, neki elég hamar családja lett igy nem nagyon maradt alkalom igazi csajos közös programokra. Legidősebb nővéremmel semmilyen kapcsolatot nem ápolok,eléggé magának való,és amig otthon laktam sokat piszkált, mióta elköltöztem pedig már nem nagyon találkozunk mert 3-6 havonta járok haza és nem mindig van otthon éppen (még a szüleimmel él)
2012. jún. 26. 19:00
10/11 Babuú' válasza:
A bátyám 19, a húgom 9, én 14vagyok. A bátyámmal nagyon jól kijövünk szoktunk együtt meccset nézni, sétálni, zenét hallgatunk, habár ő már dolgozik még mindig nagyon jól kijövünk egymással, szinte mindent megbeszélünk, megszokta kérdezni, hogy az a csaj aki neki épp most tetszik az nekem szimpi-e... tényleg majdnem mindent tudunk a másikról pedig elég nagy a kor különbség. Viszont a húgom és köztem is ugyanúgy 5 év van mégis vele valahogy nem annyira jövök ki jól, persze szeretem őt is de én úgy vagyok vele, hogy ő még inkább gyerek én pedig a koromhoz képest elég érett vagyok de azért vele is szoktam még játszani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!