Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mért csinálja ezt velem a...

Mért csinálja ezt velem a testvérem?

Figyelt kérdés
Tavaly októberben elköltözött. Előtte is de mióta elköltözött rendszeresen amikor jön hozzám látogatni mindig megbánt és elhord mindennek.. tudja, hogy rosszul esik és direkt csinálja.. néha azért mert jön és látni, hogy ideges és direkt elkezd kötekedni mert tudja, hogy úgyis veszekedés lenn az egészből.. mikor kiüvöltözte magát csak úgy elmegy. Miért csinálja ezt? Már nagyon kezd elegem lenni abból, hogy csak ezért jön és nagyon rosszul érzem magam utána. Állandóan megbánt és otthagy. A nővéremmel is ezt csinálja. Lehet azért mert egy jobb környezetbe került és ennyire megváltozott? Vagy az lehet, hogy néha besokall a barátnőjétől és le vezeti a feszkót rajtunk? Már kikészít teljesen. Mit tehetnék, hogy megváltozzon ez az állapot?

2012. jún. 19. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem gondja vannak a barátnőjével (ha jól értettem, fiú tesóról van szó), és rajtatok vezeti le. próbálj meg egyszer, mikor nyugodt beszélni vele, vagy hívd el találkozni, és akkor, hátha megérti, és akár még el is mondja, hogy mitől olyan, amilyen.
2012. jún. 19. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam és akkor mindig azt mondja, hogy nem a kapcsolatukkal van a baj.. én idegesítem fel... bár nem tudom mivel mikor már szinte hozzá sem szólók ha nem muszáj mert félek, hogy megint veszekszik..vagy megütne..ha nagyon felidegesítené magát..volt már rá példa..
2012. jún. 19. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Az én tesóm is mindig ezt mondja, hogy felidegesítem. Akármit mondok, felidegesítem és bunkó meg megbánt. =(

2012. jún. 19. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:
sosem értettem ez mért jó neki..értem én, hogy idges de ne rajtam vezesse le..
2012. jún. 19. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én nővérem is ilyen volt. Olcsóbb volt engem b@szogatni, mint egy boxbérlet.

Ignoráltam.

Ha jött és kötekedett (miért ilyen a hajam, mi ez a csúnya gönc, hülye a pasim), akkor ilyesmiket mondtam:

-nekem tetszik, de más az ízlésünk

-érdekes, hogy így látod

-nekem erről más a véleményem

Mindezt rezzenéstelen arccal. Sokkal rosszabbul érezte magát, nem tudta a feszültségét "átadni". Ha nagyon bekeményített, fogtam egy könyvet kivonultam a házból, ennyivel:

-Ha nem tudsz velem normálisan viselkedni, akkor ne várd el tőlem, hogy megtűrjelek!

2012. jún. 20. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy tényleg a barátnőjével vannak gondok.. mert tegnap itt volt a bnője is és végig veszekedett.. ma meg nem volt itt a nője és nem veszekedett meg normális volt meg rendes.. úgy, hogy valami velük nincsen rendben..
2012. jún. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!