Mi a véleményetek arról, ha valaki össze-vissza becézgeti, puszilgatja és ölelgeti a macskáját?
A 16 éves húgomnak 2 éve van egy macskája. Már többször feltűnt, h szinte állandóan az ölében van a macska és mindig ott simogatja. A macskát Málnának hívják, de a húgom mindig Mancinak, kicsi drágámnak, édesemnek, stb. hívja...
Szerintetek is teljesen normális ez? Mert a szüleinknek is mondtam már, de nem vették komolyan, és szinte még ők néztek hülyének engem h hogy jut eszembe h ezt már nem normális egy állattal csinálni...
/én is imádom az állatokat, nekem is van 2 macskám, és 2 kutyám, de nekem ez már túlzás az amit a húgom csinál/
köszönöm a válaszokat!
úgy látom sokan vannak mindkét oldalon... most már kezdem megérteni a húgomat, és elfogadom h ő ennyire szereti az állatokat
kedves 15-ös! nem vagyok állatgyűlölő, mert én is nagyon szeretem az állatokat, csak én ahhoz a csoporthoz tartozik akik azt mondják h az állat maradjon meg állatnak és ne úgy bánjunk vele, mint a gyerekükkel, férjükkel, pasinkkal... de hát, nem vagyunk egyformák... van aki így szereti az állatokat, van aki úgy...
Én kérdező úgy vagyok vele, hogy az állatok értelmesebbek nagyon sok embernél, sőt sokkal önzetlenebbek!
Semmi rosszat nem találok abban, ha valaki becézgeti a háziállatait.
Nálam a határ ott van, vagyis amit én nem tartok normálisnak, amikor a kutyával nyalatja az arcát,száját a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!