Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki össze-vissza becézgeti, puszilgatja és ölelgeti a macskáját?

Figyelt kérdés

A 16 éves húgomnak 2 éve van egy macskája. Már többször feltűnt, h szinte állandóan az ölében van a macska és mindig ott simogatja. A macskát Málnának hívják, de a húgom mindig Mancinak, kicsi drágámnak, édesemnek, stb. hívja...

Szerintetek is teljesen normális ez? Mert a szüleinknek is mondtam már, de nem vették komolyan, és szinte még ők néztek hülyének engem h hogy jut eszembe h ezt már nem normális egy állattal csinálni...

/én is imádom az állatokat, nekem is van 2 macskám, és 2 kutyám, de nekem ez már túlzás az amit a húgom csinál/

2012. jún. 12. 18:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

úgy látom sokan vannak mindkét oldalon... most már kezdem megérteni a húgomat, és elfogadom h ő ennyire szereti az állatokat

kedves 15-ös! nem vagyok állatgyűlölő, mert én is nagyon szeretem az állatokat, csak én ahhoz a csoporthoz tartozik akik azt mondják h az állat maradjon meg állatnak és ne úgy bánjunk vele, mint a gyerekükkel, férjükkel, pasinkkal... de hát, nem vagyunk egyformák... van aki így szereti az állatokat, van aki úgy...

2012. jún. 13. 17:35
 22/23 szeszi válasza:
100%
Ugyanez vagyok, amit most leírtál, sőt... ennek az én macskáim a dupla dózisát kapják, már én érzem magam rosszul ha nem látom őket pár napig és nem vehetem az ölembe, illetve puszilhatom meg, vagy nem hallhatom, ahogy dorombol nekem. 2 macskám is van. Fanatikus macskaszerető vagyok, ez teljesen normális. Az állat az ember barátja, tök mindegy, hogy mi, ha te szereted és neked jót tesz, hogy veled van és melletted akkor mindegy. Ez a szeretet és teljesen normális.
2013. márc. 31. 17:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Én kérdező úgy vagyok vele, hogy az állatok értelmesebbek nagyon sok embernél, sőt sokkal önzetlenebbek!

Semmi rosszat nem találok abban, ha valaki becézgeti a háziállatait.

Nálam a határ ott van, vagyis amit én nem tartok normálisnak, amikor a kutyával nyalatja az arcát,száját a gazdája.

2013. márc. 31. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!