Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki össze-vissza becézgeti, puszilgatja és ölelgeti a macskáját?

Figyelt kérdés

A 16 éves húgomnak 2 éve van egy macskája. Már többször feltűnt, h szinte állandóan az ölében van a macska és mindig ott simogatja. A macskát Málnának hívják, de a húgom mindig Mancinak, kicsi drágámnak, édesemnek, stb. hívja...

Szerintetek is teljesen normális ez? Mert a szüleinknek is mondtam már, de nem vették komolyan, és szinte még ők néztek hülyének engem h hogy jut eszembe h ezt már nem normális egy állattal csinálni...

/én is imádom az állatokat, nekem is van 2 macskám, és 2 kutyám, de nekem ez már túlzás az amit a húgom csinál/

2012. jún. 12. 18:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Én a nyuszimat becézgetem.Van neki egy csomó.Ölelgetni nem lehet,a puszikat meg ő osztja.:) A nyuszisok tudják,hogy van ez.

Úgy szereti mint egy családtagot.

2012. jún. 12. 18:53
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

#5: Én is szoktam "harapdálni" a cicám fülét:D:D azt hittem csak én vagyok ilyen beteg.

Amúgy imádom a cicámat, szobacica, tehát nem koszos stb, úgy azért én sem bújnék hozzá ennyit. De így... :)

2012. jún. 12. 19:04
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is van egy cicám állandóan velem van,mindig puszilom ááá imádom :D
2012. jún. 12. 19:20
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Én is ezt csinálom, csak én a kutyával, és azért mert szeretem, nem azért mert ketyós vagyok.
2012. jún. 12. 19:22
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Én nem puszilgattam soha a macskáimat, de mindig megssimogattam, becézgettem őket. Nekem perzsáim voltak mindig, de a sima házimacskával is így vagyok, sőt, minden emlős háziállattal szinte.

Becézgettem drágaságomnak, kicsikémnek, mondtam nekik, hogy "Gyere, itt a mami"..szeretem őket, na. A macskák nagyon édesek, ki tud nekik ellenállni? Ez nem jelenti azt, hogy bolond, vagy nincsenek barátai. Nekem van egy csomó, sőt, barátom is és együtt imádjuk a cicákat.

Ne legyél állatgyűlölő, mert akkor rossz ember vagy.

2012. jún. 12. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Én is imádom a macskámat, ha lehetne én is mindig simogatnám, meg az ölemben tartanám csak sajnos elég antiszociális macska. Bár esténként együtt alszunk, de csak addig bújuk hozzám, míg nem kezdem el simogatni. Ha megsimítom, leugrik az ágyról. A szájára én se szoktam puszit adni, csak a feje búbjára. Ha lehajolok hozzá akkor ő odanyomja a buksiját a számhoz, mi ezt nevezzük puszinak. Ha mondom, hogy adj egy puszit, akkor ő így ad. :) Az enyémnek is van egy becsületes neve, de általába Kisbabámnak, Nyuszinak, Nyuszifülnek, Mucinyúlnak, Tündéremnek hívom, meg még nagjyából 5 millió neve van. :) Szerintem ez tök természetes a macskaimádók körében. Ja, az hozzá tartozik a dologhoz, hogy tudom, hogy ő egy állat, és nem tiszta (főleg, hogy kinti-benti), így macskázás után mindig alaposan kezet mosok (bár nekem alapból mániám a kézmosás), és ha "puszira" kerül sor, utána a számat is meg szoktam mosni.
2012. jún. 12. 20:26
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

Én teljesen megértem a húgodat. Nekem is van egy öreg kutyusom, nagyon szeretem, ha csak tehetem, ölbe veszem, és hát igen, puszilgatni is szoktam igen gyakran. A becézgetésről nem is beszélve.

Én ebben nem látok semmi rosszat. Nagyon szeretetre méltóak az állatok.

27/N

2012. jún. 12. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az a véleményem róla, hogy férges lesz. :)
2012. jún. 12. 21:39
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Én is becézgetem a papagájaimat, s nem azért mert bolond vagyok, hanem mert szeretem őket.
2012. jún. 12. 22:28
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
semmi, sok ilyen ember van és teljes életet élnek.
2012. jún. 12. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!