Mi a véleményetek arról, ha valaki össze-vissza becézgeti, puszilgatja és ölelgeti a macskáját?
A 16 éves húgomnak 2 éve van egy macskája. Már többször feltűnt, h szinte állandóan az ölében van a macska és mindig ott simogatja. A macskát Málnának hívják, de a húgom mindig Mancinak, kicsi drágámnak, édesemnek, stb. hívja...
Szerintetek is teljesen normális ez? Mert a szüleinknek is mondtam már, de nem vették komolyan, és szinte még ők néztek hülyének engem h hogy jut eszembe h ezt már nem normális egy állattal csinálni...
/én is imádom az állatokat, nekem is van 2 macskám, és 2 kutyám, de nekem ez már túlzás az amit a húgom csinál/
Én a nyuszimat becézgetem.Van neki egy csomó.Ölelgetni nem lehet,a puszikat meg ő osztja.:) A nyuszisok tudják,hogy van ez.
Úgy szereti mint egy családtagot.
#5: Én is szoktam "harapdálni" a cicám fülét:D:D azt hittem csak én vagyok ilyen beteg.
Amúgy imádom a cicámat, szobacica, tehát nem koszos stb, úgy azért én sem bújnék hozzá ennyit. De így... :)
Én nem puszilgattam soha a macskáimat, de mindig megssimogattam, becézgettem őket. Nekem perzsáim voltak mindig, de a sima házimacskával is így vagyok, sőt, minden emlős háziállattal szinte.
Becézgettem drágaságomnak, kicsikémnek, mondtam nekik, hogy "Gyere, itt a mami"..szeretem őket, na. A macskák nagyon édesek, ki tud nekik ellenállni? Ez nem jelenti azt, hogy bolond, vagy nincsenek barátai. Nekem van egy csomó, sőt, barátom is és együtt imádjuk a cicákat.
Ne legyél állatgyűlölő, mert akkor rossz ember vagy.
Én teljesen megértem a húgodat. Nekem is van egy öreg kutyusom, nagyon szeretem, ha csak tehetem, ölbe veszem, és hát igen, puszilgatni is szoktam igen gyakran. A becézgetésről nem is beszélve.
Én ebben nem látok semmi rosszat. Nagyon szeretetre méltóak az állatok.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!