Nektek ez hogyan esne a testvéretektől?
Hárman vagyunk felnőtt testvérek. Mindhármunkat a szüleink 3 millióval indítottak útnak.
A bátyám vett egy eléggé lelakott házat, azt újítgatja. A Nővérem elutazgatta a pénzt. Én rácsücsültem. Egyedül akkor költöttem belőle, amikor a férjem munkanélküli lett.
Most lenne egy alkalmi vételünk egy házra. Édesanyám a húgom(11) beleegyezésével fel fogja bontani a kistestvéremnek félretett hárommilliót, amit nekem az elkövetkezendő hét évben vissza kell fizetnem.
Ezzel együtt meg tudjuk venni azt a házat, amit eddig béreltünk. A tulaj devizás, nyár végén viszi a bank a házat, ha nem tudja eladni. Tehát, csúnyán gondolva: alkalmi vétel.
Sajnos hitelképesek nem vagyunk, mert mindketten feketén dolgozunk, én GYEDet kapok a másfél éves lányom után.
Erre ma délelőtt sírva hív anyukám, hogy a nővérem ezt megtudta, és elmondta őket minden szir-szarnak, hogy csak rajtam segítenek, rajta nem(ez nem igaz, a szüleink fizették a fősuliját, még akkor is amikor már fél éve nem járt), mert én csak azt tudom felmutatni, hogy 19 évesen "szartam egy gyereket a semmibe" (szavaival élve), holott 16 éves korom óta dolgozom, úgy hogy azóta egyszer kértem a szüleink segítségét (Mikor a gyerek 3 hónapos volt, bedöglött a mosógép. A szüleim vettek egyet 50ért, amiből negyvenet visszafizettem, a tizet pedig karácsonyra "megkaptam")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!