Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen az ha valakinek testvér...

Milyen az ha valakinek testvére van? (nekem nincs, érdekel)

Figyelt kérdés

Mikor hazaértek az iskolából, vagy akárhonnan mit csináltok? Legfőképp kamaszkorú 15-20 éves tesókra vagyok kíváncsi. Miről beszélgettek? Megbeszélitek a napot, a problémáitokat? Civakodáson kívül mit lehet még csinálni? TV-ztek?

Nekem nincs barátom és kíváncsi lennék rá, ez hogy megy.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. máj. 31. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző válaszolok vagyok: a 21éves nővérem itthon van gyes-en és ha hazaérek egyből megy be a szobájába köszönés nélkül.nem beszéljük meg a napot.nem tv-zünk,családja van éli az életét 1szobával arrébb :D
2012. máj. 31. 18:45
 12/17 anonim válasza:
Szia, én pl. nagyon örülök neki, hogy van egy bátyám. Általános iskola elején még mentek a viták, a hajhúzogatások, stb., de mostanra már nagyon jó a viszonyunk, akármit meg lehet beszélni vele. Gyakran tévézünk, gépezünk együtt, vagy csak beszélgetünk. Én 16 éves lány vagyok, a bátyám pedig 22.
2012. máj. 31. 18:49
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Én el nem tudnám képzelni ezeket, de nagyon jó olvasni a történeteket :)
2012. máj. 31. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
A kérdésre a válasz leírhatatlan.
2012. máj. 31. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem egy bátyám van ő 19 éves és 7 év van köztünk . én megkérdezem tőle hogy mi volt a suliba ő meg azt mondja rá hogy semmi azt hétköznaponként kb ennyi.Hétvégenként mindig verekedünk,veszekedünk és ilyenkor mindig ki van akadva anyu .és vannak olyan napok amikor beszélgetünk és tv-ünk. én lány vagyok a ő fiú
2012. máj. 31. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Leírhatatlan ;)

Tömören:

3-6 éves korig: Együtt játszunk kint a kertben vagy a plüss állatokat vágjuk egymáshoz (:D) A lényeg hogy sokat játszunk :)

7-10 éves korig: Segítünk egymásnak a tanulásban, sétálunk, elmegyünk fagyizni stb.

11-13 éves korig: Néha vitázunk, de nem tudunk sokáig haragudni egymásra mert 2 perc múlva valami sorsdöntő kérdést kell feltettünk egymásnak :)

13-15 éves korig: Falazunk egymásnak (pl. ha elmegyünk az egyik haverhoz, de tanulni kéne), segítünk egymásnak a tanulásban, bandázunk (Jó, mi 3-an vagyunk tesók szóval csak 3 személyes banda, de néha jöttek az unokatesók is :D)

kb ennyi :) Egyébként egy öcsém van meg egy bátyám. Én lány vagyok. Nagyon szeretem őket. Ja és ne hidd el hogy rossz ha egyedül vagy lány 2 vagy több fiú mellett, az nem olyan rossz mert mindig megvédenek :) Az öcsém egyszer összeverekedett egy fiúval mert mindig meghúzta a hajamat (persze viccből, csak a tesóm komolyan vette) :D (és mindezt 6. osztályban xD)

2012. jún. 1. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi mindig vitáztunk, veszekedtünk. Lehet hogy van jó oldala is annak ha van az embernek testvére de én ezt nem ismerem.

Mindent meg kell vele osztanod. Ha örökölsz az is osztódik a testvérek közt.

2012. jún. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!