Milyen az ha valakinek testvére van? (nekem nincs, érdekel)
Mikor hazaértek az iskolából, vagy akárhonnan mit csináltok? Legfőképp kamaszkorú 15-20 éves tesókra vagyok kíváncsi. Miről beszélgettek? Megbeszélitek a napot, a problémáitokat? Civakodáson kívül mit lehet még csinálni? TV-ztek?
Nekem nincs barátom és kíváncsi lennék rá, ez hogy megy.
Köszönöm a válaszokat! :)
Leírhatatlan ;)
Tömören:
3-6 éves korig: Együtt játszunk kint a kertben vagy a plüss állatokat vágjuk egymáshoz (:D) A lényeg hogy sokat játszunk :)
7-10 éves korig: Segítünk egymásnak a tanulásban, sétálunk, elmegyünk fagyizni stb.
11-13 éves korig: Néha vitázunk, de nem tudunk sokáig haragudni egymásra mert 2 perc múlva valami sorsdöntő kérdést kell feltettünk egymásnak :)
13-15 éves korig: Falazunk egymásnak (pl. ha elmegyünk az egyik haverhoz, de tanulni kéne), segítünk egymásnak a tanulásban, bandázunk (Jó, mi 3-an vagyunk tesók szóval csak 3 személyes banda, de néha jöttek az unokatesók is :D)
kb ennyi :) Egyébként egy öcsém van meg egy bátyám. Én lány vagyok. Nagyon szeretem őket. Ja és ne hidd el hogy rossz ha egyedül vagy lány 2 vagy több fiú mellett, az nem olyan rossz mert mindig megvédenek :) Az öcsém egyszer összeverekedett egy fiúval mert mindig meghúzta a hajamat (persze viccből, csak a tesóm komolyan vette) :D (és mindezt 6. osztályban xD)
Mi mindig vitáztunk, veszekedtünk. Lehet hogy van jó oldala is annak ha van az embernek testvére de én ezt nem ismerem.
Mindent meg kell vele osztanod. Ha örökölsz az is osztódik a testvérek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!