Rányitottam a húgomra amikor a barátjával volt. Normális, ha ennyire megvisel? Többi lent, 23/f
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy láttam a húgomat kiszolgáltatva egy férfinak. Ő volt alul, szóval... értitek. Soha nem akartam őt így látni, már a tudat is rossz volt, hogy barátja van és csinálják. Tudni kell, hogy nagyon jó a kapcsolatunk a húgommal, nagyon szeretjük egymást, viszont mióta barátja van, nyilván érthető módon kicsit eltávolodtunk. De így is megviselt az amit láttam.márc. 24. 08:50
31/38 anonim 

válasza:

A legjobb érzés a szeretett férfi ALATT feküdni, miközben épp nyal vagy keményen dg. :)
Lehet belemagyarázni, hogy kiszolgáltatottság, persze, de szükségtelen, a te gondolkodásod viszont eléggé problémás.
Ezek szerint te egy bábként gondolsz az "alattad fekvő, kiszolgáltatott nőre", akinek nincs szabad akarata, mert ledominálod őt. Na, ez probléma.
32/38 anonim 

válasza:

Szerintem érthető, hogy váratlanul ért a helyzet, és megviselt.
Kopoghattál volna, de ők is bezárhatták volna az ajtót.
Tedd túl magad rajta bármennyire is megviselt a látvány, végülis nem tartozott volna rád.
33/38 anonim 

válasza:

Egyszerűen arról van szó, hogy a testvérét (meg a szüleit) az ember nem így képzeli el. Most összetört benned a hugodról alkotott idealizált kép, és ez akár fájhat is. Majd elmúlik, nyugi:)
34/38 anonim 

válasza:

Többszörös lányos apaként valahol megértelek, nem várt, kellemetlen helyzetbe csöppentél. Viszont 23 éves felnőtt férfiként nem kellene ezen ennyit rágódnod, lépj túl rajta.
35/38 anonim 

válasza:

Kiérződik ebből valamiféle fülledt aberráció.
Nem szándékosan meglested őket, véletlenül?
36/38 anonim 

válasza:

Hány éves a húgod? Azt gondolom szexuálisan még neked is érned kell, ez egy olyan műfaj, ahol mindkét fél beleegyezése és élvezete szükséges, ha ez megvan, utána már szabadjáték. Tehát azt és úgy csinálnak ahogy ők gondolják. Akkod te nem is szoktál felül lenni, mert akkor a nő ki van szolgáltatva...?? Minek is?
37/38 A kérdező kommentje:
36
Na várjunk csak, miinek is, minek is? Mondjuk nekem?
ápr. 2. 13:05
38/38 anonim 

válasza:

Tehát akkor ezek szerint te nem szoktál felül lenni, mert akkor ki van szolgáltatva a nő? Ha te vagy alul, akkor te vagy "kiszolgáltatva"? Akkor a kutyapóz megalázó, az orál meg proszitúciós gondolom...a hátulról meg állatias?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!