Rányitottam a húgomra amikor a barátjával volt. Normális, ha ennyire megvisel? Többi lent, 23/f

Tudjál ra, ha ilyen hülye vagy, hogy 23 éves létedre nem tanultál még meg kopogni. Akkor is kopogunk felnőtt ember ajtaján, ha tudjuk, hogy egyedül van.
Azt se értem, miért lenne kiszolgaltatva, nem megerőszakolták.

Ha szerinted egy nö szex közben "ki van szolgáltatva" egy férfinek, akkor nagyon beteg fogalmaid vannak a szexröl.
Egyébként meg alap, hogy más szobájába nem megy be normális ember kopogtatás nélkül.
Ha meg ennyire megvisel, hogy a húgod, egy felnött nö nemi kapcsolatban van, az legalább is felveti, mennyire kóros a húgodhoz való viszonyod, mennyire akarnád ezen a téren kisajátítani,

Ő nem lesz örökké a kis húgocskád - mármint igen, de közben felnőtt nővé érik. Saját döntéseket hoz, például hogy átadja-e magát valakinek, akiben megbízik.
Az, hogy valaki alul van, "kiszolgáltatva", még nem feltétlenül rossz dolog. Általában akkor kerül ide az ember, ha a partnere elnyeri a bizalmát. Nem kihasználja, hanem kényezteti. Nagy különbség.
Te csak maradj mellette. Ha baja van, és hozzád fordul, akkor majd ráérsz túlaggódós nagytesónak lenni. Most egyelőre örülj annak, hogy van valakije, akivel ennyire intim lehet.

9
Talán, nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!