Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rányitottam a húgomra amikor...

Rányitottam a húgomra amikor a barátjával volt. Normális, ha ennyire megvisel? Többi lent, 23/f

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy láttam a húgomat kiszolgáltatva egy férfinak. Ő volt alul, szóval... értitek. Soha nem akartam őt így látni, már a tudat is rossz volt, hogy barátja van és csinálják. Tudni kell, hogy nagyon jó a kapcsolatunk a húgommal, nagyon szeretjük egymást, viszont mióta barátja van, nyilván érthető módon kicsit eltávolodtunk. De így is megviselt az amit láttam.

márc. 24. 08:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
95%

Tudjál ra, ha ilyen hülye vagy, hogy 23 éves létedre nem tanultál még meg kopogni. Akkor is kopogunk felnőtt ember ajtaján, ha tudjuk, hogy egyedül van.

Azt se értem, miért lenne kiszolgaltatva, nem megerőszakolták.

márc. 24. 08:53
 2/38 anonim válasza:
94%
A húgod éppen élvezte amit rajta fekve csinált vele a barátja, szóval ne aggódj nem volt neki rossz. Keríts magadnak egy nőt és csináld azt vele amit a húgoddal a fiúja és rájössz.
márc. 24. 09:09
 3/38 anonim ***** válasza:
95%

Ha szerinted egy nö szex közben "ki van szolgáltatva" egy férfinek, akkor nagyon beteg fogalmaid vannak a szexröl.

Egyébként meg alap, hogy más szobájába nem megy be normális ember kopogtatás nélkül.

Ha meg ennyire megvisel, hogy a húgod, egy felnött nö nemi kapcsolatban van, az legalább is felveti, mennyire kóros a húgodhoz való viszonyod, mennyire akarnád ezen a téren kisajátítani,

márc. 24. 09:20
 4/38 anonim ***** válasza:
45%
Háát…. ez attól függ, hány éves a húgod. Nagyon remélem, hogy nem 10 év van köztetek!
márc. 24. 09:26
 5/38 anonim ***** válasza:
82%
Ennyire azért ne irigyeld a srácot🙈
márc. 24. 09:46
 6/38 anonim ***** válasza:
96%

Ő nem lesz örökké a kis húgocskád - mármint igen, de közben felnőtt nővé érik. Saját döntéseket hoz, például hogy átadja-e magát valakinek, akiben megbízik.

Az, hogy valaki alul van, "kiszolgáltatva", még nem feltétlenül rossz dolog. Általában akkor kerül ide az ember, ha a partnere elnyeri a bizalmát. Nem kihasználja, hanem kényezteti. Nagy különbség.

Te csak maradj mellette. Ha baja van, és hozzád fordul, akkor majd ráérsz túlaggódós nagytesónak lenni. Most egyelőre örülj annak, hogy van valakije, akivel ennyire intim lehet.

márc. 24. 09:49
 7/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem normális. Gyerek vagy még.
márc. 24. 10:03
 8/38 anonim ***** válasza:
42%
Ha ennyire megviselt, akkor gondolkodj el az érzéseiden... Hogy nem vonzódsz-e a húgodhoz. Tudod: reggel húgom, este dugom.
márc. 24. 10:36
 9/38 Justinianus ***** válasza:
89%
Ha lovagolt volna, jobban éreznéd magad?
márc. 24. 10:44
 10/38 A kérdező kommentje:

9

Talán, nem tudom

márc. 24. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!