Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A kérdés két ágú! Mit szólnáto...

A kérdés két ágú! Mit szólnátok ha a testvéretek akikkel teljesen külön nevelkedtetek év tizedek után megkeresne? Milyen hasznos tanácsotok van családfa kutatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyéb okok miatt elkezdtem kíváncsi lenni arra hogy honnan jövök, kik az ősök. Az egyik szülőm családjáról csak csak tudok dolgokat, a másikéról konkrétan semmit.

Még gyűjtöm az erőt és talán a bátorságot hogy ezeket a beszélgetéseket meglépjem, de addig is szívesen fogadok tanácsokat.

jan. 12. 10:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Teljesen félreértitek. Ez a két dolog külön téma, csak részben egyezik. Nem is várnám el hogy órákat töltsön ezzel, vagy ha nem akarna az sem lenne rossz pont. Előbb voltam rá kiváncsi mint magára a családfára. Nem előkerült egy kutatás során.
jan. 12. 16:53
 12/15 A kérdező kommentje:

12, kérlek máshol használd a "humorodat".

Véleményt kérek és segítséget nem ezt .....

jan. 12. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
36%

Én most 21 vagyok, ha velem most történne ilyen, szívesen meg akarnám ismerni a testvéremet.

Jelenleg a családfa kutatás marhára nem érdekel, de abban a helyzetben valószínűleg csatlakoznék.

Szerintem ez annyira egyedi és eltérő hogy nem itt fogod megtalálni a választ. Lépj kapcsolatba vele és vele beszéld meg.

jan. 12. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
#3 hasznos dolgoat írt. Amúgy van egy jól összeszedett, kezdőknek szóló útmutatás a MACSE oldalán, javaslom annak átnézését is, biztos találsz benne felhasználható útmutatást: [link]
jan. 13. 07:34
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

Ki hogy él, úgy ítél.

Aki egyből csalásra gondol, eléggé megkeseredett lehet az élete.

Én személy szerint, ha megkeresne valaki, aki azt mondja hogy a testvérem, meglepődnék, de örömmel venném. Egyfajta elővigyázatos óvatosság természetesen kell, de nem zárkóznék el a kapcsolatfelvételtől.

febr. 18. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!