A testvérem nincs velem annyi idot mint régen. A barátnõjével van nagyrészt. Rohadtul rosszul esik, hogy velem és a családdal mint régen. Most mi lesz így velünk?
Ilyen az élet, üdv a világban. Fordított esetben azért hisztiznél mert a tesód beleszól az életedbe és nem hagyja hogy pasizz.
Anyukád is megmondta neki? Az szép. Ez az élet rendje, a gyerek/testvér leválik. Gondolom anyád sem tölt minden nap órákat a testvérével
Apuka nem lett megemlítve kérdező. Ő hol van?
Amennyiben nincs veletek, jól sejtem, h anyád a bátyádat használja apu pótléknak és féltékeny a barátnőjére. Ezért nem tetszik neki, h le akar lépni otthonról?
Én a barátnő voltam ebben a képletben. Már együttéltünk, de a férjem szülei el sem tudták képzelni, a karácsonyt, szülinapokat ne négyesben töltsék a felnőtt gyerekeikkel. A férjem megmondta, hogy nélkülem nem megy, engem nem akartak ott látni, így ő se volt ott. A húga megértette, neki semmi gondja nem volt ezzel.
Gondolj bele abba, hogy nálatok is az ünnepek során már várható, hogy nem otthon ül a bátyád veled, hanem viszi a lányt is, sőt a barátnője családját is látogatják. Teljesen normális, fogadd el, hogy felnőtök, külön váltok és ha jó kapcsolatban vagytok, akkor ez újrarendeződhet más formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!