Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem nincs velem annyi...

A testvérem nincs velem annyi idot mint régen. A barátnõjével van nagyrészt. Rohadtul rosszul esik, hogy velem és a családdal mint régen. Most mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés
Anyukám már megmondta Neki a szemébe. A testvéremnek nem nagyon tetszett. Remélem, csak rájátszott és imitálta a haragot😥. 17 éves vagyok.

tegnap 10:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen az élet, üdv a világban. Fordított esetben azért hisztiznél mert a tesód beleszól az életedbe és nem hagyja hogy pasizz.

Anyukád is megmondta neki? Az szép. Ez az élet rendje, a gyerek/testvér leválik. Gondolom anyád sem tölt minden nap órákat a testvérével

tegnap 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha te 17 vagy, a bátyád nagykorú. Rövidesen elköltözik. Vagy azt is meg akarja majd tiltani anyukád?
tegnap 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az az élet rendje, az a normális, ha a felnőtt fiatalok önállósodnak, jó esetben párkapcolatot létesítenek és velük alkotnak egy új családot. Ennek az a természetes velejárója, hogy a fiatal leválik a korábbi családjáról és jóval kevesebbet találkozik velük, mint korábban, hiszen új életforma alakul ki felnőtté válással. Az egy igen nagy hiba, hogy te és anyukád azt képzelitek, a bátyádat ugyanannyi időt kell rátok fordítani, mint eddig, hiszen neki már a kirepülés, különköltözés lesz az életfeladata.
tegnap 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Apuka nem lett megemlítve kérdező. Ő hol van?

Amennyiben nincs veletek, jól sejtem, h anyád a bátyádat használja apu pótléknak és féltékeny a barátnőjére. Ezért nem tetszik neki, h le akar lépni otthonról?

tegnap 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Én a barátnő voltam ebben a képletben. Már együttéltünk, de a férjem szülei el sem tudták képzelni, a karácsonyt, szülinapokat ne négyesben töltsék a felnőtt gyerekeikkel. A férjem megmondta, hogy nélkülem nem megy, engem nem akartak ott látni, így ő se volt ott. A húga megértette, neki semmi gondja nem volt ezzel.

Gondolj bele abba, hogy nálatok is az ünnepek során már várható, hogy nem otthon ül a bátyád veled, hanem viszi a lányt is, sőt a barátnője családját is látogatják. Teljesen normális, fogadd el, hogy felnőtök, külön váltok és ha jó kapcsolatban vagytok, akkor ez újrarendeződhet más formában.

tegnap 12:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Mégis mi lenne veletek? Ő gondoz mindenkit, vagy mi?
tegnap 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tán túlélitek...
tegnap 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Gondolom nem éltek együtt a nagyszüleiddel, nagynénieiddel, nagybácsiaiddal, unokatestvéreiddel. Vagyis, egyszer anyukádék is leváltak a szüleiktől, testvéreiktől és családot alapítottak. Most a tesód ért el ebbe az életszakaszába (vagy legalábbis efelé tart). Ez nem jelenti, hogy ti megszűntetek számára létezni, csak talált magának valakit, akivel boldog, és akivel minél több időt szeretne tölteni
tegnap 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!