Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az anyám már nem szeret úgy...

Az anyám már nem szeret úgy mint régen. Bátyám meg mindig megver mittegyek?

Figyelt kérdés
14-éves fiú vagyok.8éves voltam mikor apa és anya elvált az az idő nagyon megviselt.9évesen a három tesóm és én anyához költöztünk anya összejött egy remek emberrel.Felköltöztünk pestre ahol tök jolment minden barátok és minden volt ami kellet.Apukám régen nagyonsokat vert minket szíjal kézzel meg amit talált..anya sose vert minket meg,de ahogy a tesóm nőt egyre agresszívab lett és ő is elkezdett verni nagyon amikor elmondom anyának sose hiszi el mivel tesom letagadja vagy kitalál olyat hogy én kötekedtem vele pedig nem.Hiába mondom anyáéknak leszarják mintha már velem nem is törődnének ruhát már nem is vesznek nekem tesóimnak minden van.Anya többszöris mondta már,hogy nem szeret hogy mennyire útál és hogy egy szaros vagyok,de mind ezt nem tudom hogy miért tesóm már azért is megver ha tanulok és megkérem,hogy halkítsa le a telefont erre ő nekem támad majdnem megfojtott már nem kaptam levegőt és nem tehettem mást vissza ütöttem ököllel kettőt is de ő erősebb és beleverte a fejem a falba.Anya bejott és engem hibáztatott hogy miért kötekszek és hogy húzzak apámhoz.Én már kivagyok nembírom lelkileg és ez minden nap megismétlődik.Én szeretem anyám és ő is,de a tesóm az apámra emlékeztet.Félek tőle és útálom.
2018. szept. 30. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Járjál gyúrni és utána te vered meg őket!
2018. szept. 30. 21:24
 2/4 anonim válasza:
94%
Mindenféleképpen beszélj egy felnőttel erről, akiben megbízhatsz. Tanár az iskolában, vagy ha van a suliban pszichológus, menj be hozzá nyugodtan, és meséld el neki, hogy mi a helyzet otthon. Biztos segíteni fognak!
2018. szept. 30. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Gyámhivatalhoz azonnal! De hogy legyen bizonyíték, legalább hang, de a legjobb kép felvétel is csinálj.

Vagy eldugod valahova a telót, vagy a zsebedbeb hagyod. :O

2018. okt. 1. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyámhivatal, kolesz.
2019. jan. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!