A testvérem nincs velem annyi idot mint régen. A barátnõjével van nagyrészt. Rohadtul rosszul esik, hogy velem és a családdal mint régen. Most mi lesz így velünk?
Figyelt kérdés
Anyukám már megmondta Neki a szemébe. A testvéremnek nem nagyon tetszett. Remélem, csak rájátszott és imitálta a haragot😥. 17 éves vagyok.tegnap 10:04
1/18 A kérdező kommentje:
Elnézést, javítom a hibát'@hogy nincs velünk annyit
tegnap 10:05
2/18 anonim válasza:
Majd neked is lesz párod, és akkor megérted.
Kiröppennek a fiatalok.
De attól még a család megmaradhat, csak más formában.
3/18 anonim válasza:
Ez általában így szokott lenni, még az is lehet, hogy a barátnőjétől valami érdekfeszítőbbet is kap mint tőled!
4/18 anonim válasza:
Majd felnősz te is...de lehet a szüleid téged sikeresen vissza is fognak.
6/18 anonim válasza:
Ezt tudomásul kell venned, ha lenne párkapcsolatod, megértenéd.
7/18 anonim válasza:
Nem értem, mi az, hogy mi lesz így veletek? Semmi, mindenki éli a saját életét.
Azt meg végképp nem tudom, hová tenni, hogy anyád "megmondta a szemébe" - a testvérednek nem lehet párkapcsolata vagy mi?
8/18 anonim válasza:
A testvéred hány éves, hogy a magánélete ennyire érdekli a családot?
9/18 anonim válasza:
Téged és anyádat a bátyád gondoz, mint egy babát? Miért kellene többet lennie veletek
10/18 anonim válasza:
Szerencsétlen tesód... Király lehet a tietekhez hasonló családban élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!