Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kell csinálni ha a nővérem...

Abelkissrichard kérdése:

Mit kell csinálni ha a nővérem férjhez megy?

Figyelt kérdés

Ha valaki bemutatója, hogy mit hogyan kell csinálni lépésről-lépésre, Anak előre is köszön szépen.

Szűkkörű esküvő lesz

ma 14:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Nekem még nincsen barátnőm sajnos
ma 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van valami különleges, azt nem én fogom leírni neked, bár a nővérem már férjhez ment - segítettem neki, amiben kérte, ott voltam az Ünnepén, mert meghívott, és örültem neki, hogy örül.

Kellene még valami ezen kívül? Ja igen, kapott / kaptak természetesen nászajándékot is.

ma 15:09
 3/7 anonim válasza:
100%
Nászajándék
ma 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem leszel tanú, vagy a nővéred nem kér meg külön valamire akkor semmit, ott vagy, gratulálsz, eszel-iszol, viselkedsz.
ma 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint az esküvőn mit csinálj? Hát menj el, gratulálj, lehetőségeidhez mérten adj nászajándékot, érezd jól magad, ahogy egy összejövetelen szokás.
ma 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Segíts neki ha megkér valamire, gratulálj nekik, vegyél nászajándékot:)
ma 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Sodródj a tömeggel. Ha vakuznak vigyorogj. Ha piával kinálnak fogadd el!
ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!