Melyik testvérnek volt igaza, A-nak, vagy B-nek?
Van egy személy, A, akinek már teljesen elege lett abból, hogy B állandóan mindenhol az alkalmazott nőknek nyalizik. Vigyorog, amikor meglátja az eladó nőt, és próbál vele beszélgetni, kedves lenni, udvariaskodni, adja a műmenőt. A tükör előtt is állandóan pipiskedik, pedig csak egy átlagos férfi.
A-nak már nagyon elege lett ebből a gusztustalanul szánalmas műsorból, és jó hangosan, mindenki előtt odaszólt az egyik alkalomkor B-nek, hogy "mit nyalod a rib_nc s3ggét, úgyse b_szik érte!". Persze lett belőle balhé, meg hisztike. A háttérben fiatal srácok röhögnek, B ég, mint a rongy, a kasszás csaj meg mint akinek a torkán akadt a szálka.
És nem képes felfogni B, hogy a testvére jót akart neki, felnyitni a szemét. Próbálta neki elmagyarázni, hogy ezek a kasszás csajok őt egy selejtnek, egy rakás sz@rnak nézik, és amúgy ha instán követni akarná őket, úgy ikszelnék, mintha kötelező lenne. Legfeljebb csak azok nem, akiknek egy kicsit sok lett a kalóriabevitel 😏
Próbálta megmenteni, felvilágosítani, de semmit sem ért a testvéri szó B-nek. Azóta A mindig azzal cseszteti, hogy pl. "ott baloldalt ott van egy hajszál, fésüld gyorsan oldalra, különben nem sz0pnak le a csajok".
Van egy barátom, a buszon tinderezett, nagyon jó pasinak gondolta magát, aztán láttuk, hogy a csaj úgy húzta balra, mint valami szemetet. A haver képe, miután ebben részesült, az megfizethetetlen volt. A csaj meg mint valami hercegnő (csak azt nem tudom, hogy akkor miért busszal jár?), aki éppen hessegeti a legyet a válláról. Én konkrétan akkorát röhögtem, hogy a buszsofőr majdnem megállt és hátrajött megnézni, hogy mégis mi van. Egész úton tőlünk volt hangos a busz.
Na B személynek is egy ilyen életlecke kéne, de nagyon, és talán egy ilyen utáni tudatállapotban A személy tudna rá hatni.
Próbáltam objektíven bemutatni a sztorit, A személy nagyon jó barátja vagyok! Indítok egy szavazást, várom rá a jelöléseket!
Mivel mindenki tudja, hogy te vagy "A" személye, ez nagyon félrement.Egy undorító k.öcsög vagy.Ha én lettem volna a pénztáros csaj, sűrűn kellett volna törölgetned a vérző orrod(és ha vásárlók könyvét kérsz,akkor még sántítottál is volna,mert a főnök olyat rúgott volna alád.De az ilyen abortusszökevények ezt érdemlik),és remélem egyszer emberedre találsz.
Kopjál le B-ről,azt csinál amit akar,egy gusztustalan szánalmas,kisp.öcsű pióca vagy.
Látatlanban megmondom, hogy B-vel is és a buszon tinderező sráccal is sokkal több nő szeretne dugni, mint A-val.
Sőt, fog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!