Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Melyik testvérnek volt igaza,...

Melyik testvérnek volt igaza, A-nak, vagy B-nek?

Figyelt kérdés

Van egy személy, A, akinek már teljesen elege lett abból, hogy B állandóan mindenhol az alkalmazott nőknek nyalizik. Vigyorog, amikor meglátja az eladó nőt, és próbál vele beszélgetni, kedves lenni, udvariaskodni, adja a műmenőt. A tükör előtt is állandóan pipiskedik, pedig csak egy átlagos férfi.

A-nak már nagyon elege lett ebből a gusztustalanul szánalmas műsorból, és jó hangosan, mindenki előtt odaszólt az egyik alkalomkor B-nek, hogy "mit nyalod a rib_nc s3ggét, úgyse b_szik érte!". Persze lett belőle balhé, meg hisztike. A háttérben fiatal srácok röhögnek, B ég, mint a rongy, a kasszás csaj meg mint akinek a torkán akadt a szálka.

És nem képes felfogni B, hogy a testvére jót akart neki, felnyitni a szemét. Próbálta neki elmagyarázni, hogy ezek a kasszás csajok őt egy selejtnek, egy rakás sz@rnak nézik, és amúgy ha instán követni akarná őket, úgy ikszelnék, mintha kötelező lenne. Legfeljebb csak azok nem, akiknek egy kicsit sok lett a kalóriabevitel 😏

Próbálta megmenteni, felvilágosítani, de semmit sem ért a testvéri szó B-nek. Azóta A mindig azzal cseszteti, hogy pl. "ott baloldalt ott van egy hajszál, fésüld gyorsan oldalra, különben nem sz0pnak le a csajok".

Van egy barátom, a buszon tinderezett, nagyon jó pasinak gondolta magát, aztán láttuk, hogy a csaj úgy húzta balra, mint valami szemetet. A haver képe, miután ebben részesült, az megfizethetetlen volt. A csaj meg mint valami hercegnő (csak azt nem tudom, hogy akkor miért busszal jár?), aki éppen hessegeti a legyet a válláról. Én konkrétan akkorát röhögtem, hogy a buszsofőr majdnem megállt és hátrajött megnézni, hogy mégis mi van. Egész úton tőlünk volt hangos a busz.

Na B személynek is egy ilyen életlecke kéne, de nagyon, és talán egy ilyen utáni tudatállapotban A személy tudna rá hatni.

Próbáltam objektíven bemutatni a sztorit, A személy nagyon jó barátja vagyok! Indítok egy szavazást, várom rá a jelöléseket!

dec. 1. 07:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
A- egy féltékeny p@cs. Törődj a magad dolgaval!
dec. 1. 12:11
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

A személy nagyon gáz, gondolkodj el inkább ezen az egészen.

Bár az plusz pont, hogy véleményt kérsz másoktól is.

dec. 1. 12:35
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagy öngól volt kérdező. 😏
dec. 1. 13:07
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Az A egy undorító tapló paraszt.
dec. 1. 13:35
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

A olyan mint a 13 éves suttyók akik próbàljàk a fácán gyereket jàtszani, mert egyébként semmi vonzó nincs bennük és azzal kompenzàlnak hogy màsoknak szólogatnak be!

Undorító ahogy viselkedtél!

Az hogy primitívséged én annyira eszköztelen vagy hogy emiatt egy nőt megalàzol, miközben semmi közöd hozzà, borzasztó szànalmas.

Gyermeteg vagy, mert ez ràadàs képp szerinted még vicces is 🤢

dec. 1. 13:55
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
“A” nárci, hat most lebőgött. 👍👏🤣 De szegeny csajt kihagyhattad volna!
dec. 1. 14:09
 17/27 anonim válasza:
97%

Most mi bajod a B-vel?

Irigy az A hogy a B csajozni.

dec. 1. 14:29
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
Az A inkább a saját szemét nyissa fel és vegy észre, hogy egy bunkó, primitív proli, és próbáljon magába szívni némi értelmet és modort, mjert jelenleg csak egy szánalmas lúzer.
dec. 1. 14:41
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Az egyik egy sutyerák senki, aki abban leli örömét, hogy másokat aláz meg, azokat a nőket is, akiknek közük sincs semmihez, csak rosszkor voltak rossz helyen. Nyilván, mert a kövérke sem állna szóba a fajtájával. A másik meg egy tenyéremászó majom, aki inkább taszító lehet, csak a kasszás csajok valószínűleg kínjukban mosolyognak, mert nem tehetnek mást. Ti, öcskös, akkor fogtok pnát látni mindahányan, amikor öreganyátokat felborítja a disznó.
dec. 1. 16:23
 20/27 anonim ***** válasza:
97%
“A” jo nagy budos taho. Nem szegyelli magat, hogy ilyen alja primitiv?
dec. 1. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!