Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ciki, ha én fürdettem...

Tényleg ciki, ha én fürdettem meg a nővérem?

Figyelt kérdés

Tegnap este elment szórakozni és elég durván leitta magát. Beszélni alig bírt, összehányta magát és szinte azt se tudta hol van. Miután hazaért hányásos volt kb mindene, szédült, minden baja volt. Ő maga kért meg, hogy segítsek már neki levenni a ruháit, utána fürdeni.

Utána besegítettem a fürdőből a szobába, felöltöztettem és lefektettem aludni, a biztonság kedvéért bevittem neki egy tálat.

Ti mit gondoltok? Tényleg ciki, hogy ezt fiúként csináltam végig?

tegnap 12:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Basszus. Hú de szégyellném magamat, ha ilyen hozzátartozóm lenne.
tegnap 22:09
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

Van egy 10 évvel fiatalabb húgom.

17 évesen volt egy buliban ahonnan éjjel 2 körül hívott, hogy nem érzi jól magát, menjek érte.

Barátnői azt mondták, nem ivott sokat csak mint utólag kiderült, nem evett előtte és ezért a pici is ártott...

Nem is ez a lényeg, elmentem érte és a kocsiban lehányta magát. Hazavinni nem mertem, mert nem akartam hogy anyáék úgy lássák. Vittem magamhoz ahol segítettem neki a fürdésben. Az égvilágon semmit nem éreztem. Ő a húgom. Bízott bennem annyira, hogy fel mert hívni és örültem hogy nem egy rosszindulatú srác találta meg olyan állapotban.

A ruháit kimostam, majd másnap hazavittem.

Anyáék azóta sem tudják, mennyire rosszul volt akkor, pedig ennek már 2 éve

tegnap 22:23
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, nagyon szép volt tőled hogy segítettél.

Itt azért egyes válaszolóknak megártott a sok poresz az látszik.

Az hogy meg ennyire leitta magát, hát, előfordul pláne fiatalon mikor még az ember nem tudja a határait (bár nem tudjuk a kort, de szerintem nem több a csaj 25-nél) nem kell itt az álszent észosztás.

ma 00:42
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 32-es és 33-as!🙂
ma 00:57
 35/35 anonim ***** válasza:

Az a ciki, hogy erre a fantáziára vered - nem véletlenül volt a szexualitás kategóriában...

Ja, hogy azóta áttették - na, az pont semmit nem jelent.

ma 08:34
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!