Tényleg ciki, ha én fürdettem meg a nővérem?
Tegnap este elment szórakozni és elég durván leitta magát. Beszélni alig bírt, összehányta magát és szinte azt se tudta hol van. Miután hazaért hányásos volt kb mindene, szédült, minden baja volt. Ő maga kért meg, hogy segítsek már neki levenni a ruháit, utána fürdeni.
Utána besegítettem a fürdőből a szobába, felöltöztettem és lefektettem aludni, a biztonság kedvéért bevittem neki egy tálat.
Ti mit gondoltok? Tényleg ciki, hogy ezt fiúként csináltam végig?
Persze nem egy példamutató dolog ilyen szinten berugni, de valljuk be, fiatalként sokan mások is jártak már így.
Nem szégyen másokon segíteni.
Mondjuk azt nem értem,ha mind tudjuk hogy kamu a kérdés-és tulajdonkép a testvérek közti szex a lényeg,akkor miért lettem lepontozva? /13/
Háromra tegye fel a kezét az aki nem nézné meg a húgát/nővérét hasonló helyzetben meztelenül...
Az, hogy nővéred K.O.-ra itta magát, az kínos, de megesik.
Az, hogy neked kellett megfürdetned/öltöztetned, az kínos, de megesik.
Az viszont, hogy híreszteled a történteket, az ciki. Hogy itt - anonim - az egy dolog, de amit #8-ban írtál "Akiknek el lett mesélve ma"...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!