Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ciki, ha én fürdettem...

Tényleg ciki, ha én fürdettem meg a nővérem?

Figyelt kérdés

Tegnap este elment szórakozni és elég durván leitta magát. Beszélni alig bírt, összehányta magát és szinte azt se tudta hol van. Miután hazaért hányásos volt kb mindene, szédült, minden baja volt. Ő maga kért meg, hogy segítsek már neki levenni a ruháit, utána fürdeni.

Utána besegítettem a fürdőből a szobába, felöltöztettem és lefektettem aludni, a biztonság kedvéért bevittem neki egy tálat.

Ti mit gondoltok? Tényleg ciki, hogy ezt fiúként csináltam végig?

tegnap 12:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%
Nem ciki hogy megfürdetted. Az gázabb hogy ő nőként ennyire nem tudja a határt tartani. (nő vagyok és én is szoktam bulizni és inni is, de annyira sosem hogy ennyire kiszolgáltatott állapotban legyek)
tegnap 13:41
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

Persze nem egy példamutató dolog ilyen szinten berugni, de valljuk be, fiatalként sokan mások is jártak már így.

Nem szégyen másokon segíteni.

tegnap 13:52
 13/35 anonim ***** válasza:
31%
kőkemény lett a farkad igaz kérdező? ez a kérdés tényleg nem véletlen született meg
tegnap 14:09
 14/35 Vajda Gábor válasza:
85%
De okosak itt egyesek...A segítség sose ciki...inkább az amit a csaj művelt magával...ha igaz.Ha nem igaz akkor meg nézz tükörbe.
tegnap 14:36
 15/35 anonim ***** válasza:
16%

Mondjuk azt nem értem,ha mind tudjuk hogy kamu a kérdés-és tulajdonkép a testvérek közti szex a lényeg,akkor miért lettem lepontozva? /13/

Háromra tegye fel a kezét az aki nem nézné meg a húgát/nővérét hasonló helyzetben meztelenül...

tegnap 14:36
 16/35 anonim ***** válasza:
29%
#16-os álszentek az emberek. Vannak, akik még saját maguknak sem mernék beismerni az igazságot, mert annyira nem mernek magukba nézni és felvállalni a dolgokat. Legyen szó bármiről is.
tegnap 14:50
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy nővéred K.O.-ra itta magát, az kínos, de megesik.

Az, hogy neked kellett megfürdetned/öltöztetned, az kínos, de megesik.

Az viszont, hogy híreszteled a történteket, az ciki. Hogy itt - anonim - az egy dolog, de amit #8-ban írtál "Akiknek el lett mesélve ma"...

tegnap 14:51
 18/35 anonim válasza:
88%
Nem érdekeltek a kommentek, de ezt nem mint férfi a nőt kapcsolatban, hanem embertàrsként, talàn testvérként is teljesen jól tetted. Semmi màs ne érdekeljen!
tegnap 16:07
 19/35 anonim ***** válasza:
A valódi kérdés, hogy neked mi a megélésed ezzel kapcsolatban. Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy zéró vérrokonság van meg mozaikság... Oké, akkor is el tudok képzelni olyan arcot, aki full önzetlen, meg lekapcsolja az ösztönállat modult, akadnak egész felvilágosodott fejek a kölykök közt is mostanában, a mindenféle aszex meg rajzfilmfixált ésatöbbi ziccerekről nem is beszélve. Szerzetes vagy annak való már annál kevesebb van, persze ott is kétesélyes, de egy jóérzésű ember nyilván megoldja úgy, hogy inkább tisztításügyileg félmunkát végez, és kerüli a látóterével a túl sok információt... Mellesleg egy kis hűs vizes józanítást követően interaktívabb lehet a dolog, ami után talán kevesebb kérdőjel marad. Ha nemigen tudtok beszélni róla, az elég nagy gond: egy olyan távolság nem nagyon tudja helyrerakni a szokatlan segítőkészséget, ha érted, mire gondolok. És itt jönnek a képbe azok, akiknek könnyelműen elmesélgetted. Valószínűleg nálad is jobban átlátják a lehetséges motivációid körét, meg hogy mire lehetne nagyobb összegekben fogadni még ha a szorzó nem is valami látványos... Persze parányi esély így látatlanban arra is akad, hogy neked több igaz barátod is van, akiknek tényleg nyugodtan elmesélhetted, mert maximálisan bízhatsz a diszkréciójukban, csak hát... De ha mégis így van, akkor ne csodálkozz, hogy szivatnak, a tényleges barát egy életen át oda-vissza egy nagy szívózás, amiből a lényeg az igazság körbejárása. Neked ez most elég lassan megy akkor, de vissza nem tart semmi, nem igaz?
tegnap 16:32
 20/35 anonim ***** válasza:
35%
Megmostad a sunáját?
tegnap 17:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!