Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tényleg ciki, ha én fürdettem...

Tényleg ciki, ha én fürdettem meg a nővérem?

Figyelt kérdés

Tegnap este elment szórakozni és elég durván leitta magát. Beszélni alig bírt, összehányta magát és szinte azt se tudta hol van. Miután hazaért hányásos volt kb mindene, szédült, minden baja volt. Ő maga kért meg, hogy segítsek már neki levenni a ruháit, utána fürdeni.

Utána besegítettem a fürdőből a szobába, felöltöztettem és lefektettem aludni, a biztonság kedvéért bevittem neki egy tálat.

Ti mit gondoltok? Tényleg ciki, hogy ezt fiúként csináltam végig?

tegnap 12:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne ciki, hogy segítettél a nővéreden? Ennek alapvetőnek és normálisnak kéne lennie.

Persze, kellemetlen a szituáció, de ami igazából, valóban kellemetlen, hogy te ezt másoknak elmeséled...

tegnap 17:37
 22/35 anonim ***** válasza:
25%
Nem ciki, én még be is raktam volna, végülis családban marad. Mindig is álmodnék arról ha egyszer megrakhatnám keményen a nővérem.
tegnap 17:46
 23/35 anonim ***** válasza:
16%
Ááá, dehogy ciki..., tiszta gáz!
tegnap 17:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondták, hogy ez ciki?
tegnap 17:54
 25/35 anonim ***** válasza:
68%

Az sem teljesen mellékes, hány évesek vagytok, a személyiség fejlettségét tekintve.

Itt a bejegyzések arra utalnak, hogy kérdező nem feltétlenül kérdezett volna, csak valakiknek személyesen elmondta, akik "érdekesen" reagáltak, végül ez indította a kérdés kiírására.

Vannak kamukérdések is, de egy kamus nem nagyon szokta így összerakni a történetet, vagy akkor nagyon rafinált.

tegnap 18:01
 26/35 anonim válasza:
Bennem is felmerült a kérdés: hány évesek vagytok?
tegnap 18:08
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Megint ez a perverz?
tegnap 18:22
 28/35 anonim ***** válasza:
81%

Sok baráti körben vannak hasonló esetek. Haverom hugához hívtak a barátnői akkor 15 körül lehetett. Elmentünk érte kocsival, cefetül összehányta magát, azt sem tudta hol van csak feküdt a lépcső alatt, kitakarítottuk a száját, mert tele volt hányással, kértük egy plédet, belecsavartuk, beraktuk a kocsiba. Aztán náluk még meghánytattuk, megfürdettük, és betettük az ágyba aludni, közben meg azon agyaltunk vigyük e a sürgősségirie. Én akkor voltam 21 körül haverom 19 körül, de akkor valahogy nem úgy néztem rá, mint egy nőre, hanem, mint egy haverra.

Nem volt merevedésem, hanem a hányinger kerülgetett és bokákoltunk közben. Az anyja nem tudta meg, az apja a mosás vége körül érkezett, bepakolta gyorsan a mosógépbe a ruháit, azt mondta folytassuk és véletlenül se említsük a feleségének :)).

Másnap mintha mi sem történt volna , senki sem beszélt róla. Ez volt kb 25 éve.

tegnap 18:24
 29/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 18-as válaszadó! Nem én híreszteltem, a nővérem mesélte a barátnőinek, akikkel tegnap bulizott, hogy mi volt. Ők kezelték cikin.
tegnap 18:40
 30/35 anonim ***** válasza:
18%
Hát én tutira nem örülnék ha a bátyám leöltöztet és meztelenül lát. Egyébként ilyen tuti nincs, verd ki és feküdj le.
tegnap 21:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!