Tényleg ciki, ha én fürdettem meg a nővérem?
Tegnap este elment szórakozni és elég durván leitta magát. Beszélni alig bírt, összehányta magát és szinte azt se tudta hol van. Miután hazaért hányásos volt kb mindene, szédült, minden baja volt. Ő maga kért meg, hogy segítsek már neki levenni a ruháit, utána fürdeni.
Utána besegítettem a fürdőből a szobába, felöltöztettem és lefektettem aludni, a biztonság kedvéért bevittem neki egy tálat.
Ti mit gondoltok? Tényleg ciki, hogy ezt fiúként csináltam végig?
Miért lenne ciki, hogy segítettél a nővéreden? Ennek alapvetőnek és normálisnak kéne lennie.
Persze, kellemetlen a szituáció, de ami igazából, valóban kellemetlen, hogy te ezt másoknak elmeséled...
Az sem teljesen mellékes, hány évesek vagytok, a személyiség fejlettségét tekintve.
Itt a bejegyzések arra utalnak, hogy kérdező nem feltétlenül kérdezett volna, csak valakiknek személyesen elmondta, akik "érdekesen" reagáltak, végül ez indította a kérdés kiírására.
Vannak kamukérdések is, de egy kamus nem nagyon szokta így összerakni a történetet, vagy akkor nagyon rafinált.
Sok baráti körben vannak hasonló esetek. Haverom hugához hívtak a barátnői akkor 15 körül lehetett. Elmentünk érte kocsival, cefetül összehányta magát, azt sem tudta hol van csak feküdt a lépcső alatt, kitakarítottuk a száját, mert tele volt hányással, kértük egy plédet, belecsavartuk, beraktuk a kocsiba. Aztán náluk még meghánytattuk, megfürdettük, és betettük az ágyba aludni, közben meg azon agyaltunk vigyük e a sürgősségirie. Én akkor voltam 21 körül haverom 19 körül, de akkor valahogy nem úgy néztem rá, mint egy nőre, hanem, mint egy haverra.
Nem volt merevedésem, hanem a hányinger kerülgetett és bokákoltunk közben. Az anyja nem tudta meg, az apja a mosás vége körül érkezett, bepakolta gyorsan a mosógépbe a ruháit, azt mondta folytassuk és véletlenül se említsük a feleségének :)).
Másnap mintha mi sem történt volna , senki sem beszélt róla. Ez volt kb 25 éve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!