Sikerülhet megbocsátani a húgomnak?
Egy mostani kérdés kapcsán ahol írtam is egy rövid választ végre erőt vettem magamon, hogy leírjam és szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit tanácsolnátok.
Szóval: a húgom és köztem 5 év van az én javamra. Nagyon jó testvéri kapcsolatunk volt, szerető közegben nőttünk fel.
A húgom egy kedves, előzékeny, másokon nagyon segítő leányzó volt. Nagy tervei voltak az életben, sajnos az egyetemre annó nem vették fel csak fizetősre, így az volt a terve, hogy halaszt egy évet és egy jobb érettségivel újra próbálja. Ebben az egy évben ismerte meg a párját, ez 9 éve volt.
A srác 3 évvel idősebb, egyke gyerek, szülők iszonyatosan gazdagok.
3 hónap múlva már hozzá is költözött.
Innen indul a dolog. A pénz teljesen elvitte a húgom ép eszét. Kezdődött dicsekedéssel, aztán folytatódott nagyon durva beszólásokkal.
Még tartottuk a kapcsolatot amikor a mi és az ő esküvőjük volt. Gondolhatjátok, ég és föld volt a különbség a kettő között. Nekem ő volt a tanúm, amit mindig is megbeszéltünk egymással, hogy egyszer így lesz. Nála már nem én voltam, hanem a férjének egy ismerőse akit 1,5 éve ismert meg. Rosszul esett? Borzalmasan.
De ettől függetlenül mindig örültem a boldogságának.
A kapcsolatot lassan 4 éve nem tartjuk amikor is hosszú próbálkozás után végre állapotos lettem és örömmel meséltük el a családnak. Akkor volt az ominózus beszólása, hogy 2 szobás tömb lakásba iszonyatosan gáz gyereket vállalni. Gyakorlatilag le putrisozott minket, hogy csak erre volt pénzünk, bezzeg ő.
Az elmúlt években ő nem dolgozott, az egyetemet se kezdte el, mert neki így megvan mindene és leszarja. A kopp egy éve történt. A férje válni akart, meg is történt. Mivel házassági szerződést kötöttek így nulla pénzzel, nulla munkatapasztalattal, nulla végzettséggel haza kullogott a szüleimhez. A nagyképűség és minden odalett.
1 éve történt ez. Próbálkozott már békülési szándékkal felém. De őszintén engem annyira megbántott, hogy nem tudok továbblépni ezen. Sikerülhet megbocsátani neki? Neked sikerülne?
Engedd el. Ha nem dobta volna ki a pasi, eszébe se jutottál. De remélem a húgod megtanulta, hogy nem ülünk bele csupasz popsival senki házába.
A szüleid helyében be se fogadtam volna, ha velük is így beszélt. Mondtam volna neki, hogy nem szeretnéd degradálni azzal, hogy putriba kell mennie, éljen ahol szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!