Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a tesóm a főnöke...

Szerintetek a tesóm a főnöke szeretője?

Figyelt kérdés
A nővérem elkezdett egy melóhelyem dolgozni. A főnöke nagyon felkarolta, nagyon sok melót ad neki, hogy minél több pénzt tudjon keresni, de nem is ez a legfurább. Hanem például Gucci ruhákat vásárol neki, elviszi magával masszázsra, kap egy teljesen új céges autót tőle…máshol is ez megy? Hogy csak úgy kap egy alkalmazott ilyen dolgokat? Vagy szerintetek szexért cserébe? Nem merem tőle megkérdezni, mert tuti botrány lenne belőle…de nem szeretném hogy ilyeneket csináljon :/
okt. 12. 19:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%

A lényeg, hogy véleményt csak a cselekedetről mondjunk: idiótaság amit csinálsz. Kb így.

Az, hogy te kreténnek tartasz valakit, az legyen a te kreténségednek a fokmérője, de ne kelljen már itt ezeket olvasni, mert szörnyen zavaró mekkora hülyeségeket le lehet írni, arról nem is beszélve, hogyha netalán jót mondanál, egy ilyen minősítés annak az élét is elveszi. Törekedj másokat nem minősíteni, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek!

okt. 12. 20:46
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom hogy a nővéred felnőtt ember. Semmi közöd hozzá hogy kivel mit csinál...
okt. 12. 21:29
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

Igen, lehet a szeretője.

Az is lehet, hogy később kapcsolatban is lesznek.

Vagy mondjuk ténylegesen nagyon jó munkaerő és esetleg egy másik cég vinné, és így próbálja megtartanai...

Bár nekem az jutott eszembe, hogyha mondjuk megtudott valami olyant a cégről, ami miatt a főnök nagy bajba kerülhet akkor így biztosítja be magát, hogy tartsa a száját.

Vagy akár az összes egyben...

Gyakorlatilag teljesen mindegy, örülj inkább hogy most jól megy neki

okt. 12. 21:30
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Nektek mi közötök van ahhoz, hogy a kérdezőnek mihez van köze?
okt. 12. 21:35
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

Én annyit tanultam a saját bőrömön, 48 éves nőként, hogy férfi nem mozdít érted egy ujját sem, ha nem vagy a szeretője.

Vagy nincs rá perspektíva.

Ilyen, hogy:

Emberség: az emberekben nincs!

Jóság: nincs

Önzetlenseg: nuku

Adakozási kedv, csak úgy: 0

Jó cselekedetek, jófejségből: 0

Pedig én hittem, hogy van, mert én segítettem önzetlenül embereket, penzzel is nem is kevéssel, koldusokat es akit megsajnáltam.

Emiatt hittem, hogy más is olyan.

Hát nem.

Igaz, en nem vagyok átlagos, autista vagyok

okt. 12. 21:39
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
Kedves autista 48 éves nő, akkor te nem látod át az emberi kapcsolatokat. Milliónyi simp van a világon, akik rengeteg szívességet tesznek meg, áldozatokat hoznak a plátói szerelmükért, aki persze friendzoneolta őket, mindezt abban a reményben, hogy egyszer a lábaik között legyenek.
okt. 12. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

"nem szeretném hogy ilyeneket csináljon"

Hát.. nem is neked kell szeretni...

okt. 12. 23:12
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Kevés az infó!

Pl. alap lenne, hogy tudjuk, mi a csaj képesítése és munkaköre. Titkárnő? HR-es? Ha ilyen semmi, akkor pakolja. Ha 2 diplomás pénzügyes, akkor nem feltétlen.

okt. 12. 23:13
 19/26 anonim válasza:
67%
Máshol is így megyen, az új csajokat mindig meg akarják dugni. Csak az egyik csajnál ehhez elég a szerelem, a másiknál meg a Gucci kell hozzá.
okt. 13. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Mindennek két oldala van, nincs elég info, lehet, hogy a nővéred csak kihasználja a szerencsétlen főnökét...
okt. 13. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!