Szerintetek a tesóm a főnöke szeretője?
A lényeg, hogy véleményt csak a cselekedetről mondjunk: idiótaság amit csinálsz. Kb így.
Az, hogy te kreténnek tartasz valakit, az legyen a te kreténségednek a fokmérője, de ne kelljen már itt ezeket olvasni, mert szörnyen zavaró mekkora hülyeségeket le lehet írni, arról nem is beszélve, hogyha netalán jót mondanál, egy ilyen minősítés annak az élét is elveszi. Törekedj másokat nem minősíteni, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek!
Igen, lehet a szeretője.
Az is lehet, hogy később kapcsolatban is lesznek.
Vagy mondjuk ténylegesen nagyon jó munkaerő és esetleg egy másik cég vinné, és így próbálja megtartanai...
Bár nekem az jutott eszembe, hogyha mondjuk megtudott valami olyant a cégről, ami miatt a főnök nagy bajba kerülhet akkor így biztosítja be magát, hogy tartsa a száját.
Vagy akár az összes egyben...
Gyakorlatilag teljesen mindegy, örülj inkább hogy most jól megy neki
Én annyit tanultam a saját bőrömön, 48 éves nőként, hogy férfi nem mozdít érted egy ujját sem, ha nem vagy a szeretője.
Vagy nincs rá perspektíva.
Ilyen, hogy:
Emberség: az emberekben nincs!
Jóság: nincs
Önzetlenseg: nuku
Adakozási kedv, csak úgy: 0
Jó cselekedetek, jófejségből: 0
Pedig én hittem, hogy van, mert én segítettem önzetlenül embereket, penzzel is nem is kevéssel, koldusokat es akit megsajnáltam.
Emiatt hittem, hogy más is olyan.
Hát nem.
Igaz, en nem vagyok átlagos, autista vagyok
"nem szeretném hogy ilyeneket csináljon"
Hát.. nem is neked kell szeretni...
Kevés az infó!
Pl. alap lenne, hogy tudjuk, mi a csaj képesítése és munkaköre. Titkárnő? HR-es? Ha ilyen semmi, akkor pakolja. Ha 2 diplomás pénzügyes, akkor nem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!