A testvérem munkatársa meghalt, én pedig találkoztam vele. Hogyan hazudhat ilyet?
Figyelt kérdés
Kisteherautójával balesetezett a testvérem szerint.
A településen járkál egy ugyanolyan jármű, ráadásul dudált is a ház előtt a testvéremnek.
Integettek is egymásnak.
Én pedig tudom, hogy tavaly úgy mutatta be mint munkatársát.
Allítása szerint ő egy másik munkatársa.
Ötödik elmondására sem értettem meg miért halt meg, meghogy ki halt meg.
Zavartan beszél a testvérem és remeg
okt. 3. 10:06
1/8 anonim válasza:
..és ez csak most kezdődött nála? Eddig nem voltak rá jelek, hogy van valami gond neki fejbe?
2/8 A kérdező kommentje:
Korábban esőben kezdett el egy szál pólóban biciklozni. Mondván elfelejtett a barátnőjének ajándékot venni( este 10 volt, nem is volt barátnője)
okt. 3. 10:12
3/8 anonim válasza:
Akkor meg mi a kérdés?
Nyilván mentális beteg, de amíg nem árt másoknak vagy magának, és magától nem hajlandó orvoshoz fordulni, addig sok mit nem lehet vele csinálni.
4/8 anonim válasza:
Túl magányos , valamivel magára akarja hívni a figyelmet.
5/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy másik munkatársa halt meg?
6/8 anonim válasza:
Itt komoly mentális probléma van ami csak rosszabbodni fog. Főleg hogy korábban volt rá példa hogy esőben egy szál pólóba bicajozott este 10 kor és a nem létező barátnőjének ment ajándékért. Vagy tényleg baromi nagy gubanc van nála fejben, vagy csak egyszerűen titeket fáraszt a hülyeségeivel. Azt nem értem miért mondta a kollégájára hogy meghalt ha látod hogy él és semmi baja. Ez valóban fura.
7/8 anonim válasza:
Komoly mentális problémái vannak a testvérednek! Próbáld meg rá venni hogy menjen el pszichiáterhez.
8/8 anonim válasza:
4-es és 5-ös nagyon jót mond,velük értek én pl most egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!