Az exemmel jár testvérem, és úgy összevesztem vele, hogy már tavaly október óta nem beszélteünk. Megfog valaha bocsájtani?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Olyan gagyi mikor kitalálsz egy történetet és minden szereplő szempontjából kiírod. A lány mikor leszel?
12, mert ez etikai, moralis kerdes.
De ha valaki szereti mas levetett cuccat, az ot minositi... ;-)
Bár nem tudom, ez a sztori igaz-e, de előfordul ilyen. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek a húga nemcsak összejött az ismerős exével, össze is házasodtak, lettek gyerekeik.
Hmmm, nincs a csajnak esetleg egy húga?
Lehetőleg olyan, akiben... akarom mondani, akivel már járt a tesód?
9-es: ilyen esetben a TULAJDONJOGÁT nem védi a te haszonélvezeti jogod, attól eladhatja az ingatlant, megakadályozni nem tudod.
Az más kérdés, hogy kevesbbet fog érte kapni, mint haszonélvezet nélkül, mert az új tulajra is érvényes a haszonélvezeti jogod, de az eladásba semmiféle beleszólásod nem lenne.
"De ha valaki szereti mas levetett cuccat, az ot minositi"
Gondolom, te CSAK SZÜZ partnerrel jössz össze, mindenki más ugyanis "levetett cucc"!
Szia . Nem tudom hány évesek írják neked a válaszokat … de van sejtésem. Én egy másik korosztály szemszögéből máshogy látom a dolgokat .. Örök igazság , hogy pasid lehet bármennyi … viszont a családod mindig a családod marad . Van egy másik mondás ami szerintem nagy igazság , mégpedig : A büszkeségen túl lépni a legnagyobb erény .Szép és becsülendő dolog hogy rendezni szeretnéd a viszonyotokat 😊
Persze hogy meg fog / fogtok bocsájtani egymásnak . Biztos nem egyszerű elkezdeni , jár az agyad miként tedd meg az első lépést …
Ha másképp nem megy , az is jó ötlet lehet , ha leírod neki a gondolataidat stb … Biztos meglepi majd , mert nem számít rá …. De el fog gondolkodni .. egyébként biztos hogy őt is zavarja valahol a kialakult helyzet . Szurkolok nektek 🙋♀️😊!
#14:
Ha neked egy ember csak egy levetett cuccal egyenlő, akkor te egy igazi primitív tulok vagy. De úgy látszik, erre te marhára büszke is vagy a kis kacsintós szmájlikáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!