Mit csináljak a hülye tesómmal?
Ne állítsd le a hobbit illetően, lehet bejön neki, de szerintem hamarabb megunja, úgy érzem még kis fiatal. 💁🏼♀️
Viszont, ha zavar, hogy téged is felvesz, azt teljes mértékben megértem és határt kell szabni ennek.
Gondolom gyerekek vagytok, szólj a szüleidnek, ha a kis testvér nem hallgat rád.
Én 17 vagyok, tesóm pedig október végén lesz 15.
Annak örülök, hogy ennyire szereti a filmeket, meg ha ezzel fog foglalkozni, az tök jó. Az a része idegesít, hogy meg se kérdez, hogy lefilmezhet-e, én már kezdek paranoiás lenni, hogy bárhol vagyok, lesből levideózhat.
**Egy 14 éves lekameráz a telefonjával**
Te: Nem akarok a mozijában szerepelni!
Hát azért az már annyira nem dedó.
Én olyan oldalról próbálnám meg, hogy ha komolyan gondolja, akkor talán csinálja is komolyan.
Mert ezzel nem jut messzire.
15 évesen lehetne annyi esze, hogy megrendezi a jeleneteket, ehhez meg színészek kellenek.
Ehhez meg írjon forgatókönyvet, válogasson be embereket.
Vagy ha dokumentum, akkor meg valami érdekesebbet találhatna, amit érdemes dokumentálni. Menjen, készítsen interjút valakivel, filmezze a természetet.
Spielberg is filmezte a családját ennyi idős korában, olvasta az életrajzában, szerintem onnan vette az ötletet.
Nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem szeretem, vagy nem támogatom, de tényleg jó lenne, ha olyanokon gyakorolna, akiket nem zavar, ha rögzítik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!